Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Lille bærbar iltkoncentrator til hjemmebrug
Lille bærbar iltkoncentrator til hjemmebrug
Lille bærbar iltkoncentrator til hjemmebrug

1 / 3

Lille bærbar iltkoncentrator til hjemmebrug

2.499 kr.
Leder du efter en iltkoncentrator til at støtte dig, når du har svært ved at trække vejret? Vores bærbare iltkoncentrator er udviklet til at rense den luft, du indånder, for at fremme et godt helbred og korrekt hjernefunktion. Funktioner
Læs mere
Leder du efter en iltkoncentrator til at støtte dig, når du har svært ved at trække vejret? Vores bærbare iltkoncentrator er udviklet til at rense den luft, du indånder, for at fremme et godt helbred og korrekt hjernefunktion.
bærbar iltkoncentrator

Funktioner

Energieffektiv - Iltkoncentratormaskinen skaber 1 liter ilt per minut og bruger kun 1 kW per 7 timer. Gør den utrolig energieffektiv og en af sin slags.
Let at betjene - Udstyret med en simpel instruktionsmanual er den bærbare iltgenerator nem at bruge og vedligeholde. Selv ældre familiemedlemmer kan nemt starte op og betjene iltkoncentratoren.
Multi-Purpose - Denne bærbare iltbeholder kan bruges som en personlig iltbeholder i dit hjem eller endda mens du er på rejse. Uanset hvad, tilbyder et bærbart iltsystem intet andet end ren luft og et godt helbred til dig og dine kære.
bærbar iltkoncentrator til hjemmet
For personer med åndedrætsbesvær kommer den bærbare iltmaskine med et behageligt inhalatorrør for at gøre vejrtrækningen lettere. Du kan komfortabelt bære inhalatorrørene ved at hænge dem over dine ører og få ren luft pumpet direkte fra iltkilden til din næse.
Sov godt om natten, da O2-koncentratoren giver dig tiltrængt ren luft. Pas på dig selv eller din elskede ved at tænde for iltmaskinen i hjemmet for at blæse ren, frisk luft ud, når det er nødvendigt.

bærbar iltkoncentrator til hjemmet

Pakkeindhold

1x bærbar iltkoncentrator
1 x iltslange
1x Adapter
1 x forstøvningsrør

specifikationer

Arbejdsstøj: 45dB Pakkestørrelse: 29,5 x 21 x 7,8 cm Vægt: 1,88 kg Spænding: 12V 50HZ Anioner: 300.000 /cm3
Flowhastighed: 1L/min
Timer: 40 min
Garanti: 1 år
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser