Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

LEGO 413122 Børne Dynbetræk Sæt Venner 200x140 cm DEKB700160

Til kassen

Se også

LEGO 413122 Børne Dynbetræk Sæt Venner 200x140 cm DEKB700160

(0)
Skrive en anmeldelse
LEGO 413122 Børne Dynbetræk Sæt Venner 200x140 cm DEKB700160
LEGO 413122 Børne Dynbetræk Sæt Venner 200x140 cm DEKB700160
LEGO 413122 Børne Dynbetræk Sæt Venner 200x140 cm DEKB700160
340 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid Expressleverance
  2-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Hvis din lille pige elsker at lege med Lego, så overrask hende med dette dejlige LEGO enkelt dynebetræk. Din lille bygger vil være yderst glad for at se hendes yndlingsbyggespil og -karakter på dynen, og der vil igen ikke være nogen klager fra hende om at gå i seng! Dette betræk er lavet af 50% bomuld og 50% polyester, og derfor er det blødt at berøre, hyggeligt at putte i, og let at vaske. Det har to forskellige sider som dit barn kan vælge imellem, med de animerede Lego-venner, der fejrer Beauty of Building på den ene side, og de enklere Lego Cubes på den anden side. Pakken indeholder et dynebetræk og et hovedpudebetræk.
 • Farve: Lilla
 • Materiale: 50% bomuld og 50% polyester
 • Mål på dynebetræk: 200 x 140 cm (L x B)
 • Mål på pudebetræk: 70 x 60 cm (L x B)
 • Mønster: Lego Friends Beauty på den ene side og Lego Cubes på den anden
 • Anbefalet alder: 4-12 år
 • Stof: Bomuld: 50%, Polyester: 50%
 • ADVARSEL: Ikke egnet for børn under 36 måneder.
 • SKU:413122
 • EAN:5743217011548

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.