Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Lagen Cotton Percale Envelope Sheet

1 / 1

Lagen Cotton Percale Envelope Sheet

209 kr.

-40%

Rek pris. 349 kr.
Lagen Cotton Percale Envelope Sheet fra Studio Total Home. Lagen i kuvertmodel, som er faconsyet, omslutter din topmadras og bliver siddende. Fremstillet af bomuldspercale som er en luksuriøs, tætvævet kvalitet af finkæmmet bomuld med trådtæthed på 2
Læs mere
Lagen Cotton Percale Envelope Sheet fra Studio Total Home. Lagen i kuvertmodel, som er faconsyet, omslutter din topmadras og bliver siddende. Fremstillet af bomuldspercale som er en luksuriøs, tætvævet kvalitet af finkæmmet bomuld med trådtæthed på 200 TC hvilket giver en ekstra glat overflade. Easy Care-behandlet, hvilket giver et ekstra køligt og sprødt udtryk og desuden gør lagenet mere praktisk.

For at gøre det nemmere for dig, der gerne vil købe mere bæredygtig mode har vi skabt mærket Conscious. Produkter med dette mærke er fremstillet med hensyntagen til miljøet via mere miljøvenlige valg af materialer, bedre produktionsprocesser med et lavere ressourceforbrug eller genanvendte produkter. Så kig efter Conscious, når du shopper. Sammen kan vi bidrage til en bedre verden.

Produktet er GOTS-certificeret, hvilket betyder, at det består af økologiske materialer, som er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO). Produktet opfylder GOTS' sociale og miljømæssige krav til ansvarsfuld produktion fra dyrkning til slutprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning end konventionelle materialer.
Licensnummer og testinstitut: 1629 LETIS

Produktet er certificeret i henhold til MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, et sporbart produktmærke, der attesterer, at produktet er testet og fri for stoffer, der kan være skadelige for sundhed og miljø. Dette gøres gennem certificering i overensstemmelse med STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Derudover garanterer MADE IN GREEN by OEKO-TEX®-mærket, at produktet er fremstillet med bæredygtige processer under socialt ansvarlige arbejdsforhold. Produktionskæden kan spores via en unik QR-kode på mærket.
Licensnummer og testinstitut: 2011PK0073 AITEX

• Betræk: 100% Bomuld
• Vask: Maskinvask 60°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter