Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Krebsegilde Klassisk Pakke

1 / 1

Krebsegilde Klassisk Pakke

229 kr.
Sankt Hans i al sin herlighed, men alle ved jo, at det er Krebsegildet™, der er sommerens bedste fest! Hvis det er din tur til at være arrangør i år, så forstår vi, hvis travlheden begynder at snige sig ind - der er jo så mange forskellige ting, man
Læs mere
Sankt Hans i al sin herlighed, men alle ved jo, at det er Krebsegildet™, der er sommerens bedste fest! Hvis det er din tur til at være arrangør i år, så forstår vi, hvis travlheden begynder at snige sig ind - der er jo så mange forskellige ting, man skal skaffe! Alt fra snapseglas og guirlander til noget, man kan spise på. Vi har derfor taget os den frihed at skabe en helt fantastisk pakke med alt, du behøver for at gøre krebsegildet ekstra fint! 

Her får du en færdiglavet pakke til dig, der skal arrangere et klassisk krebsegilde og ikke ønsker at bruge tid på at finde matchende produkter. Pakken indeholder alt fra hagesmækker og pynt til servietter  og bestik samt meget mere! Alle produkter har et klassisk tema for krebsegilde og passer fint sammen. Information om materiale, mål og antal for hvert enkelt produkt kan findes ved siden af produktet nedenfor.

Pakken indeholder følgende produkter:

2 x  (Antal: 6-pak. Materiale: Pap)
1 x  (Antal: 20-pak)
1 x (Antal: 8-pak. Materiale: Pap)
1 x (Antal: 12-pak)
1 x  (Antal: 8-pak. Materiale: Pap)
1 x  (Antal: 1-pak. Længde: 3,6 meter)
1 x  (Mængde: 14 gram. Materiale: PVC)
1 x  (Antal: 1-pak. Materiale: Pap)
1 x (Antal: 1-pak. Længde: 3,6 meter)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme