Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Kontorstol Valencia Rød
Kontorstol Valencia Rød
Kontorstol Valencia Rød
Kontorstol Valencia Rød
Kontorstol Valencia Rød

1 / 5

Kontorstol Valencia Rød

1019 kr.
Med sit luksuriøse design passer denne kontorstol i Valencia ind i ethvert kontor. Du kan regne med en behagelig kontorstol af god kvalitet, hvormed du sikrer et stilfuldt udseende overfor kunder og relationer. Leder du efter en designstol, som du
Læs mere

Med sit luksuriøse design passer denne kontorstol i Valencia ind i ethvert kontor. Du kan regne med en behagelig kontorstol af god kvalitet, hvormed du sikrer et stilfuldt udseende overfor kunder og relationer. Leder du efter en designstol, som du kan bruge på en bæredygtig måde uden at betale en høj pris? Så er denne Valencia kontorstol et glimrende valg!

Kontorstol design

Denne design kontorstol er let at justere i højden ved hjælp af en gasfjeder. Stolen er også udstyret med en vippemekanisme, så en mere afslappet position kan indtages under arbejdet. Du kan justere tilt til din kropsvægt ved hjælp af drejeknappen under sædet. Med en sædedybde på 44 cm og et sæde, der skråner rundt, presser sædet ikke ind i knæets bagside. Endelig kan stolen drejes 360 ° om sin egen akse. Dette gør Valencia til en særdeles velegnet kontorstol.

Takket være universalhjulene er denne kontorstol manøvredygtig på både tæpper og hårde gulve. Særlige "bløde" hjul til laminat og parket fås separat.

Tip: Vil du beskytte dit tæppe, laminat eller parketgulv ekstra mod slid eller ridser? Så kan du også bestille en PVC gulvbeskytter til din kontorstol (fås i forskellige størrelser).

Funktioner i denne design kontorstol

+ Højdejusterbar
+ Universal hjul til alle etager
+ vippebeslag til en afslappet stilling
+ 360 ° drejelig
+ Bæreevne 120 kg

- Ingen nakkestøtte
- Armlæn ikke justerbare
- Ryg/sæde dybde ikke justerbare

Luksus kontorstol lavet af slidstærkt PU -læder

Bordstol Valencia er lavet af PU -læder, hvilket gør den til en holdbar anvendelse i hjemmet eller på kontoret. PU -læder er en syntetisk lædertype, der praktisk talt ikke kan skelnes fra ægte læder med hensyn til udseende. Det er slidstærkt, snavsbestandigt og kan bestilles i forskellige elegante farver. Armlænene, sædet og stjernebunden er kromfarvede, hvilket giver et luksuriøst udseende.

Monteringsvejledning

  1. Skub de fem hjul (5) ind i stjernefoden (4). Anbring derefter gasfjederen (3) med den brede side i stjernefoden (4).
  2. Monter rammen (2) på sædet (1) med de små skruer (A). Brug unbrakonøglen (F) til at stramme. Forsigtig! Sørg for, at håndtaget til 'op/ned' er i højre side (set fra siddende stilling).
  3. Juster afstandsstykkerne (B) med skruehullerne, og monter armlænene (3) på sædet (1) med de lange skruer (D). Spænd skruerne (D) igen med unbrakonøglen (F). Luk hullerne med dækslet (E).
  4. Sæt det fuldt monterede sæde på gasfjederen, og din kontorstol er klar til brug!

Generelle oplysninger

Ryglænshøjde: 91-97 cm
Armlæn højde: 66 - 72 cm
Armlæn højde fra sæde: 20 cm
Siddehøjde: 45 - 52 cm
✓ Siddedybde: 44 cm < span style = "color: # 00aae7; font-size: small;">
✓ Bredde: 48 cm (mellem armlæn)
Covermateriale: PU-læder
< strong>
Farve: Rød

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme