Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Kontorstol Madrid Sort stof
Kontorstol Madrid Sort stof
Kontorstol Madrid Sort stof
Kontorstol Madrid Sort stof
Kontorstol Madrid Sort stof

1 / 5

Kontorstol Madrid Sort stof

1019 kr.
Med sit luksuriøse design passer denne kontorstol i Madrid ind i ethvert kontor. Du kan regne med en behagelig kontorstol af god kvalitet, hvormed du sikrer et stilfuldt udseende overfor kunder og relationer. Leder du efter en designstol, som du ka
Læs mere

Med sit luksuriøse design passer denne kontorstol i Madrid ind i ethvert kontor. Du kan regne med en behagelig kontorstol af god kvalitet, hvormed du sikrer et stilfuldt udseende overfor kunder og relationer. Leder du efter en designstol, som du kan bruge på en bæredygtig måde uden at betale en høj pris? Så er denne kontorstol i Madrid et glimrende valg!

Kontorstol design

Denne design kontorstol er let at justere i højden ved hjælp af en gasfjeder. Stolen er også udstyret med en vippemekanisme, så en mere afslappet position kan indtages under arbejdet. Du kan justere tilt til din kropsvægt ved hjælp af drejeknappen under sædet. Med en sædedybde på 44 cm og et sæde, der skråner rundt, presser sædet ikke ind i knæets bagside. Endelig kan stolen drejes 360 ° om sin egen akse. Dette gør Madrid til en særdeles velegnet kontorstol.

Takket være universalhjulene er denne kontorstol manøvredygtig på både tæpper og hårde gulve. Særlige "bløde" hjul til laminat og parket fås separat.

Tip: Vil du beskytte dit tæppe, laminat eller parketgulv ekstra mod slid eller ridser? Så kan du også bestille en PVC gulvbeskytter til din kontorstol (fås i forskellige størrelser).

Funktioner i denne design kontorstol

+ Højdejusterbar
+ Universal hjul til alle etager
+ høj ryglæn
+ Hælder til en afslappet stilling < br /> + 360 ° roterbar
+ Bæreevne 120 kg

- Ingen nakkestøtte
- Armlæn ikke justerbare
- Ryg/sæde dybde ikke justerbare

Luksus kontorstol med stofbetræk

Sædet er lavet af slidstærkt og farveægte tekstil. Fordi stoffet er fint vævet, er chancen for at hænge fast nul. På denne måde forbliver stoffet smukt i ekstra lang tid. Armlænene, sædet og stjernebunden er kromfarvede, hvilket giver et luksuriøst look.

Monteringsvejledning

  1. Skub de fem hjul (5) ind i stjernefoden (4). Anbring derefter gasfjederen (3) med den brede side i stjernefoden (4).
  2. Monter rammen (2) på sædet (1) med de små skruer (A). Brug unbrakonøglen (F) til at stramme. Forsigtig! Sørg for, at håndtaget til 'op/ned' er i højre side (set fra siddende stilling).
  3. Juster afstandsstykkerne (B) med skruehullerne, og monter armlænene (3) på sædet (1) med de lange skruer (D). Spænd skruerne (D) igen med unbrakonøglen (F). Luk hullerne med dækslet (E).
  4. Sæt det fuldt monterede sæde på gasfjederen, og din kontorstol er klar til brug!

Generelle oplysninger

Ryghøjde: 108 - 114 cm
Armlæn højde: 66 - 72 cm
Armlæn højde fra sæde: 20 cm
Siddehøjde: 45 - 51 cm
✓ Siddedybde: 44 cm < span style = "color: # 00aae7; font-size: small;">
✓ Bredde: 48 cm (mellem armlæn)
Forsidemateriale: Tekstil
Farve: Sort

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme