Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

KARA viskestykke 2-pak
KARA viskestykke 2-pak

1 / 2

KARA viskestykke 2-pak

98 kr.
2-pak viskestykker af halvpanama med printet mønster. Tropisk inspiration møder den grafisk rene stil og skaber et mønster som er let at matche, både med andre mønstre og ensfarvet.Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldspr
Læs mere
2-pak viskestykker af halvpanama med printet mønster. Tropisk inspiration møder den grafisk rene stil og skaber et mønster som er let at matche, både med andre mønstre og ensfarvet.

Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Jotex, ansvarligt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 45x70 cm.
Rengøring: Vask 40°. Kryber maks. 5%.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .