Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf
Howard Classic Lænestol med Puf

1 / 11

Howard Classic Lænestol med Puf

5795 kr.
Howard Classic er en serie møbler til stuen af høj kvalitet i smukt Howard design. Den første Howard sofa blev fremstillet allerede i 1800-tallet og blev hurtigt populær. Sofaen er i dag fortsat lige populær og fremst
Læs mere

Howard Classic er en serie møbler til stuen af høj kvalitet i smukt Howard design. Den første Howard sofa blev fremstillet allerede i 1800-tallet og blev hurtigt populær. Sofaen er i dag fortsat lige populær og fremstilles i mange forskellige versioner, farver og størrelser. Modellerne kendetegnes af lave armlæn, bløde former og smukt buede ben. Howard Classic serien tilbyder både lænestole, sofaer samt diverse tilbehør. Det tidløse, klassiske design gør at du vil have stor glæde af møblet år efter år. Howard Classic har hele tre lag polyetherskum i siddehyderne og Nosag fjedring i sædet, hvilket sikrer optimal komfort. Howard Classic er helt enkelt tidløse, robuste møbler, som du vil have glæde af i mange år.


Howard Classic er et prisfornuftigt sæt med lænestol og fodskammel med god komfort og høj stilfornemmelse. Med dette sæt kan du skænke elegance til din stue. Med stilfulde detaljer og bløde runde former er møblerne lige så smukke som skønne. Vælg mellem forskellige designs og kombinere gerne med nogle af vores Howard sofaer fra samme serie!

Klassisk design til en god pris

  • Tidløst og klassisk design med runde former som skaber et elegant indtryk.
  • Klædt i slidstærkt stof som findes i flere forskellige farver.
  • Stilrene ben foran med formet udseende og detaljer i metal. Benene findes i forskellige design at vælge mellem. Forbenene har desuden hjul som både er praktisk og smukt. Plastik kopper medfølger for at beskytte dit gulv mod sofaens hjul.
  • Nakkestøtter fra samme serie kan købes separat for at skabe ekstra komfort.
  • Komplettere med matchende armlænsbeskyttelse for at undgå slitage samt øge sofaens livslængde.

Konstruktion

  • Stabil konstruktion med en massiv træramme.
  • Siddehynderne er polstret med 30 kg polyetherskum, hvilket er et behageligt skum med fin cellestruktur som bidrager til en jævn og skøn komfort.
  • Ryghynderne er polstret med blandt andet kuglefibre hvilket er et udfyldningsmateriale som giver en blød og behagelig komfort. Kuglefibre giver desuden puderne en elasticitet samt bidrager til at de holder formen længere.

Vedligeholdelse

  • Brug produkter beregnet til møbelpleje for at tage hånd om din sofa. Med stofbeskyttelse og rens til møbler kan du holde din sofa ren og fin så du kan nyde den endnu længere.

Serien Howard Classic består af tidløse Howard sofaer og Howard lænestole samt tilbehør i forskellige størrelser og design. Vælg mellem enkelte sofaer og lænestole eller sammensatte sofagrupper og giv stuen en klassisk og elegant fornemmelse. Howard Classic er en serie meget prisfornuftige møbler med god komfort og høj stilfornemmelse, som passer ind i de fleste hjem!


Farvenavn: Beige
Serie: Howard Classic
Farve: Beige, Grå
Varemærke: Bloomington
Navn på stoffet: Hera 5
Ben: Ben Howard Classic
Betræk: Hera 5, Beige Stof
Udseende: Stof
Fodskammel indgår: Ja
Stil: Landlig
Garanti: 10 år
Funktion: Med fotpall

Materiale

Materiale: Stof, Træ

Mål

Højde: 80 cm
Længde: 53 cm
Bredde: 82 cm
Dybde: 97 cm

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter