Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Hot Mom højstol og blød PU-indsats, 360-switch bærbar bakke

-36%
Hot Mom højstol og blød PU-indsats, 360-switch bærbar bakke
Hot Mom højstol og blød PU-indsats, 360-switch bærbar bakke
Hot Mom højstol og blød PU-indsats, 360-switch bærbar bakke
Hot Mom højstol og blød PU-indsats, 360-switch bærbar bakke
1399 kr.
Vejledende pris: 2199 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-7 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af Finflicka Babybutik

Overvåg prisen på produktet

 • 360 graders sæderotation
 • Aftagelig madbakke
 • Mød ergonomisk design
 • Blød PU-siddepude
 • 2 justering af højdepositioner

Hot Mom højstol og blød PU-indsats, 360-switch bærbar bakke

 • 360 graders sæderotation, praktisk mor, der fodrer baby og flere perspektiver
 • Aftagelig madbakke, 3 positioner passer til forskellige faser af babyens behov.
 • Mød ergonomisk design, mode, multifunktionel og enkel installation
 • Blød PU-siddepude, let at rengøre, aftageligt og ikke-giftigt materiale
 • 2 justering af højdepositioner og 2 positioner Værktøjsfri fodstøtte, monter standard bordhøjden fra 6 ~ 36 måneder.

Produkt beskrivelse

Når babyen er født, søger mødre og fædre masser af babybrug efter deres børn fra baby til lille barn. Derfor skaber vi Hot Mom-højstol til at betjene de fleste familier.


Dens ergonomiske unikke design (der kræves ikke flere værktøjer, der adskiller sig fra de traditionelle), passer smukt ind i ethvert hjemindretning og er fyldt med værdi, der rummer babyalderen fra 6 til 36 måneder for at komme ind i stolen og sidde selv, hvilket tilskynder til uafhængighed og interaktion, hvilket måltider mindre stressende.


Med en liggende og en lodret position med fempunktssele for at sikre babyens sikkerhed når som helst;


3 aftagelige bakker med låsepositioner og en vaskbar, giftfri PU-siddepude, der gør alle rodede måltider lette at rengøre samtidigt;


når du tager bakken ud, kan den høje stol til bordsfit transformeres problemfrit, så det passer til dit spisebord hjemme, så din baby kan dele de samme måltider med familier til sjov;


Hvad mere er, denne 3 skiftelige placeringsbakke giver dem ekstra plads til at vokse op, når de har brug for det;


desuden foldning for nem opbevaring eller pakke let ind i bilen;


justerbar sædedybde og fodstøtte, der holder dit barn behageligt, når det vokser og let kan finde den rette position


Da vi nævner fordelene, er det certificeret, at denne høje stol er praktisk og holdbar, fantastisk, dit barn får mange års fodring og sjov leg fra denne livlige drømmestol.


Det er en stor overraskelse, at vi har en kompetent støtteindsats, der passer til højstol til dit nyfødte barn, hvis du har stort behov i det, bedes du kontakte os.


Kontakt os venligst, hvis du er i tvivl, vi betjener dig oprigtigt.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

LEVERING Alle ordrer behandles inden for 24-48 timer og normal leveringstid er 3-10 arbejdsdage. Men hvert produkt har en estimeret leveringstid, som du finder i produktbeskrivelsen eller på produktsiden. VENDER TILBAGE: Vi tilbyder en 14-dages returret. Hvis du fortryder dit køb, skal pakken returneres inden for 14 dage efter levering. Pakken skal returneres i original stand og må ikke åbnes eller bruges på nogen måde. Du som kunde er ansvarlig for at betale returomkostningerne for leveringen. Vi anbefaler, at du sender med et sporbart rederi, fordi du er ansvarlig for pakken, indtil den når os. Efter at have modtaget den, undersøger vi pakken, og hvis alt er i orden, udsteder vi din refusion inden for 3-4 arbejdsdage. BEMÆRK! Pakker, der sendes uden at kontakte os, accepteres ikke og sendes tilbage. PRODUKTSKADE Som kunde er du ansvarlig for at pakke ud og kontrollere, at produkterne i din pakke er fejlfri inden for tre dage efter modtagelsen. Vi anbefaler, at du laver en video, når du pakker din pakke ud, så hvis du har problemer, har du beviset for at vise det. Hvis pakken er blevet beskadiget ved levering, skal du rapportere skaden direkte til din agent, når du afhenter din pakke eller til transportøren, der leverer din pakke. Indsend din fejlrapport inden for 3 dage til CDON kundeservice, så hjælper vi dig. RETURGEBYR Vi opkræver et returgebyr på 49dkk for små pakker og 299dkk for tunge pakker. NPU - intet opkrævningsgebyr Vi opkræver en NPU på 149dkk for små pakker og 499dkk for tunge pakker. BEMÆRK! Det er også dit ansvar at sende den korrekte adresse, når du afgiver ordren. Hvis pakken returneres på grund af den forkerte adresse, opkræver vi også et NPU-gebyr.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.