Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Hængende Lysekrone Sølv

1 / 1

Hængende Lysekrone Sølv

189 kr.
Det er en kold vinternat ude i skoven. Alt er stille og mørkt, og den eneste lyskilde er stjernerne, der lyser i millionvis, og en stor fuldmåne, der med solens hjælp sender et lyseblåt skær ned over vinterlandskabet. Sneen på marken og i haven knitr
Læs mere
Det er en kold vinternat ude i skoven. Alt er stille og mørkt, og den eneste lyskilde er stjernerne, der lyser i millionvis, og en stor fuldmåne, der med solens hjælp sender et lyseblåt skær ned over vinterlandskabet. Sneen på marken og i haven knitrer og glimter, som om den havde millioner af bittesmå pærer, der blinker. I nærheden er der et lille hus med lys i vinduet og et selskab, der nyder årets sidste aften iført det fineste tøj, som deres garderobe har at byde på. Grin og kærlighed forenes med god mad og spændende selskabspil. I loftet hænger der glitrende dekorationer i sølv og guld, og ude i gården står fyrværkeriet klar til at blive affyret for at byde et nyt år velkommen, forhåbentlig fyldt med spændende eventyr.

Du får her en meget smuk loftsdekoration, der passer godt til bryllup, dåb, fødselsdagsfest og nytårsaften. Dekorationen består af tre horisontale cirkler i forskellige størrelser, der hver især er forsynet med plastfolietråde i glinsende sølv.

Bemærk venligst, at dette produkt ikke bør hænges i nærheden af levende lys eller andre varmekilder.

Mål: 1,2 m høj. 40 cm bred.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter