Tilbage til toppen
Halifax Bogreol 100 cm
Halifax Bogreol 100 cm
Halifax Bogreol 100 cm
Halifax Bogreol 100 cm
Halifax Bogreol 100 cm
Halifax Bogreol 100 cm
Halifax Bogreol 100 cm

1 / 7

Halifax Bogreol 100 cm

11.999 kr.

-8%

12.999 kr.
Halifax er en klassisk møbelserie med inspiration fra kysten og det franske landskab. Charmerende og stilfulde Halifax passer perfekt in i det moderne, nordiske hjem. Sortimentet omfatter møbler til spisestue, stue og soveværelse. Halifax møbelserie
Læs mere

Halifax er en klassisk møbelserie med inspiration fra kysten og det franske landskab. Charmerende og stilfulde Halifax passer perfekt in i det moderne, nordiske hjem. Sortimentet omfatter møbler til spisestue, stue og soveværelse. Halifax møbelserie er et professionelt håndverk, fremstillet af erfarne møbelsnekkere med sans for detaljer og god kvalitet. Halifax er garanteret til at holde i mange år fremover.

Halifax reol er et smukt møbel med masser af opbevaringsplads. En stor og flot reol med hylder på toppen og 3 skuffer for neden. Med flot design og mange fine detaljer vil denne kvalitetsmøbel hurtigt blive en favorit i dit hjem. Reolen er lavet af massivt mahogni.
 

Produktinformation
Dette produkt er fremstillet af certificeret mahogni. Træet ovntørres før produktionen, for og reducere risikoen for revner. Derefter grundes og males den til en holdbar finish. 

Bemærk!
Alt mahogni træ er ovntørret ned til 8% træfugtighed, hvilket svarer til en fugtighed på 40% ved 20 grader. Træ er et levende materiale, der "bevæger sig" mere eller mindre afhængig af den omgivende fugtighed. Er det fugtigt kan træ udvide sig en smule, og hvis det er tørt, kan det krympe en smule.


Farve: Hvid
Serie: Halifax
Varemærke: NovaSolo
Kræver samling: Ja
Stil: Landlig, Marine
Udseende: Vitt Trä
Farvenavn: Hvid
Tilbud: Vores bedste påske-deals

Property Material

Behandling: Lakeret
Materialetype: Massivt ovntørret Mahogny, MDF

Property Size

Dybde: 40 cm
Bredde: 100 cm
Højde: 190 cm

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser