Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

GIRAFFE bomuldstæppe Ø 120 cm - økologisk
GIRAFFE bomuldstæppe Ø 120 cm - økologisk
GIRAFFE bomuldstæppe Ø 120 cm - økologisk
GIRAFFE bomuldstæppe Ø 120 cm - økologisk

1 / 4

GIRAFFE bomuldstæppe Ø 120 cm - økologisk

1.299 kr.
Rundt, håndknyttet tæppe af økologisk bomuld med en glad giraf i fine farver. Det runde tæppe har blød behagelig luv og er hyggelig at sidde og lege på. Håndværket gør hvert tæppe unikt. Luvhøjde ca. 1,3 cm. Tykkelse ca. 1,6 cm. 2500 g/m². Dette pro
Læs mere
Rundt, håndknyttet tæppe af økologisk bomuld med en glad giraf i fine farver. Det runde tæppe har blød behagelig luv og er hyggelig at sidde og lege på. Håndværket gør hvert tæppe unikt. Luvhøjde ca. 1,3 cm. Tykkelse ca. 1,6 cm. 2500 g/m².

Dette produkt er fremstillet af 100% økologisk bomuld og er GOTS-certificeret 863129. Det betyder, at alt fra dyrkning, plukning, forarbejdning og fremstilling af selve produktet er kontrolleret. Produktet er altså ansvarligt produceret gennem hele leverandørkæden og arbejdsvilkår på plantager og fabrikker er gode.
Hos Jotex elsker vi tekstiler, og vi vil efter bedste evne bidrage til at tekstilproduktionen i verden bliver mere bæredygtig og retfærdig.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: ø 120 cm.
Rengøring: Støvsug regelmæssigt med mundstykke uden børste. Pletter fjernes med fugtig klud. Indleveres til professionel tæpperens.
Tip/råd: Tilvælg STOPP skridsikkert underlag, så tæppet bliver hvor det skal.


• Betræk: 100% Bomuld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme