Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Filler til 5 liters party keg

1 / 1

Filler til 5 liters party keg

1.098,91 kr.
Filler til 5 liters party keg Skal øllet flyttes fra et stort fad til et mindre 5-liters festfad, går det selvfølgelig ikke uden det rette tilbehør. For at fyldet rent faktisk fungerer efter hensigten, skal du bruge et passende filler til 5 liter
Læs mere

Filler til 5 liters party keg

Skal øllet flyttes fra et stort fad til et mindre 5-liters festfad, går det selvfølgelig ikke uden det rette tilbehør. For at fyldet rent faktisk fungerer efter hensigten, skal du bruge et passende filler til 5 liters festfade, da du kan købe det her i vores butik.


Med modtryk mod tab af kuldioxid

Ukulsyreholdigt øl smager som bekendt gammelt og gammelt. Filler til 5-liters festfade kan derfor generere modtryk, så kulsyren ikke slipper ud af øllet, når den dekanteres, og intet løber over. På den måde kan du se frem til en sodaøl.


Køb en Filler til 5 liters festfade

Køb praktisk filler til 5 liters festfade bekvemt i vores online shop og få din ordre leveret direkte hjem til dig. Filler overbeviser med sin enkle håndtering, så påfyldningen af ​​øllet lykkes uden problemer med lidt øvelse. Vi er derfor sikre på, at du også bliver helt tilfreds med dit køb.

Identifikation

EAN 0745202846710
Producentens artikelnummer 454093
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser