Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flyvesovende fodstøttepude
Flyvesovende fodstøttepude
Flyvesovende fodstøttepude
Flyvesovende fodstøttepude
Flyvesovende fodstøttepude
Flyvesovende fodstøttepude

1 / 6

Flyvesovende fodstøttepude

247,88 kr.

-23%

Rek pris. 322,24 kr.
FUNKTIONER: Lindrer stivhed i underben og fødder: forbedrer cirkulationen og reducerer hævelse ved at løfte benene. Det kan hjælpe med at reducere risikoen for dyb venetrombose (DVT), hjælpe med at lindre rygsmerter ved at sidde i lang tid. At rej
Læs mere
FUNKTIONER:

Lindrer stivhed i underben og fødder: forbedrer cirkulationen og reducerer hævelse ved at løfte benene. Det kan hjælpe med at reducere risikoen for dyb venetrombose (DVT), hjælpe med at lindre rygsmerter ved at sidde i lang tid.
At rejse med børn - hjælper børn med at hvile bedre. Fodpuden passer perfekt ind i mellemrummet mellem sæderne og giver en god seng, skammel og fodstøtte, hvilket betyder, at du aldrig bliver dit barns pude på turen. Det kan give børn mulighed for at ligge, vende eller sove på siden, få børn til at sove bedre.
Komfortabel rejse - Sæt dine ben på puden med en god hvile. Fodstøttepuden understøtter dine strakte eller krøllede ben, og den kan også løfte dine fødder og ben i mange forskellige retninger. Det bliver en perfekt ledsager til alle dine fly.
PVC -stof - ingen ubehagelige lugte, vaskbare, sunde og hygiejniske. Fodpuden føles fantastisk at røre ved og gør dig behagelig.
Let at bære, den kan komprimeres til lille størrelse og let vægt. Den har god benstøtte og er meget behagelig at bruge derhjemme eller under rejser. Den oppustelige fodstøttepude vil være perfekt til længere ture. Klik på knappen Tilføj til indkøbskurv, og begynd at gøre din rejse til en stor forskel.

SPECIFIKATIONER:

Materiale: PVC
Anvendelse: Krop, rejser
Mønstertype: Solid
Form: rektangel
Funktioner: Fortykkelse, behagelig, blød, oppustelig

INKLUDERER:

Rejsefodstøttepude

Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme