Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FEEL dundyne enkelt/medium 150x210 cm
FEEL dundyne enkelt/medium 150x210 cm
FEEL dundyne enkelt/medium 150x210 cm

1 / 3

FEEL dundyne enkelt/medium 150x210 cm

2399 kr.
Ensfarvet dyne til enkeltseng af andedun og andefjer. Kvalitetsniveau J-Premium. Høj andel af dun gør dynen lettere samtidigt med at det varmer og gør den fyldig. Stoffet er af bomuldspercale. Dobbelt søm og paspoleret kant af satin rundt om. Dynen e
Læs mere
Ensfarvet dyne til enkeltseng af andedun og andefjer. Kvalitetsniveau J-Premium. Høj andel af dun gør dynen lettere samtidigt med at det varmer og gør den fyldig. Stoffet er af bomuldspercale. Dobbelt søm og paspoleret kant af satin rundt om. Dynen er forkrympet og behandlet, så dynen bliver blød, smidig og ikke knitrer. Syede mellemvægge holder dunene på plads og giver en behagelig varme. Dynen er middelvarm og kan bruges hele året. Mellemvæg med stof syet i kvadrater for jævn fordeling af dunene. Dynen leveres i en flot stofpose. Påsyet J-Premium-mærke. Vægt fyld: 600 gram.

J-Premium er vores højst elskede hverdagsprodukter af højere kvalitet med klassisk tidløshed. Produkterne, som er fremstillet af gode materialer, vil give dig følelsen af luksus i hverdagen, år efter år.

Materiale: Stof: 100% bomuld. Fyld: 90% hvide andedun, 10% hvide andefjer.
Størrelse: 150x210 cm.
Rengøring: Skånevask 60°.
Tip/råd: Husk at ryste din nye dyne og lufte den ofte.

• Betræk: 100% Bomuld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter