Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FEEL dundyne dobbelt/varm 220x210 cm
FEEL dundyne dobbelt/varm 220x210 cm
FEEL dundyne dobbelt/varm 220x210 cm

1 / 3

FEEL dundyne dobbelt/varm 220x210 cm

3749 kr.
Ensfarvet dyne til dobbeltseng af andedun og andefjer. Kvalitetsniveau J-Premium. Høj andel af dun gør dynen lettere samtidigt med at det varmer og gør den fyldig. Dynen er varm og passer til dig der plejer at fryse om natten. Mellemvæg med stof syet
Læs mere
Ensfarvet dyne til dobbeltseng af andedun og andefjer. Kvalitetsniveau J-Premium. Høj andel af dun gør dynen lettere samtidigt med at det varmer og gør den fyldig. Dynen er varm og passer til dig der plejer at fryse om natten. Mellemvæg med stof syet i kvadrater for jævn fordeling af dunene. Stoffet er i bomuldspercale og har dobbelt søm samt paspoleret kant af satin rundt om. Dynen er forkrympet og behandlet, så dynen bliver blød, smidig og ikke knitrer. Dynen leveres i en flot stofpose. Påsyet J-Premium-mærke. Vægt fyld: 1400 gram.

J-Premium er vores højst elskede hverdagsprodukter af højere kvalitet med klassisk tidløshed. Produkterne, som er fremstillet af gode materialer, vil give dig følelsen af luksus i hverdagen, år efter år.

Materiale: Stof: 100% bomuld. Fyld: 90% hvide andedun, 10% hvide andefjer.
Størrelse: 220x210 cm.
Rengøring: Skånevask 60°.
Tip/råd: Husk at ryste din nye dyne og lufte den ofte.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .