Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FEEL dundyne dobbelt/sval 220x210 cm
FEEL dundyne dobbelt/sval 220x210 cm
FEEL dundyne dobbelt/sval 220x210 cm

1 / 3

FEEL dundyne dobbelt/sval 220x210 cm

2649 kr.
Ensfarvet dyne til dobbeltseng af bomuldspercale med fyld af andedun og andefjer. Kvalitetsniveau J-Premium. Denne luksuriøse dundyne er fyldt med 90% hvide andedun, som gør dynen lettere samtidigt med at det varmer og gør den fyldig. Dynen er sval o
Læs mere
Ensfarvet dyne til dobbeltseng af bomuldspercale med fyld af andedun og andefjer. Kvalitetsniveau J-Premium. Denne luksuriøse dundyne er fyldt med 90% hvide andedun, som gør dynen lettere samtidigt med at det varmer og gør den fyldig. Dynen er sval og passer til dig, der har det varmt når du sover. Dynen er forkrympet og behandlet, så dynen bliver blød, smidig og ikke knitrer. Syede mellemvægge holder dunene på plads og giver en behagelig varme. Dobbelt søm og paspoleret kant af satin rundt om. Dynen leveres i en flot stofpose. Påsyet J-Premium-mærke. Vægt fyld: 600 gram.

J-Premium er vores højst elskede hverdagsprodukter af højere kvalitet med klassisk tidløshed. Produkterne, som er fremstillet af gode materialer, vil give dig følelsen af luksus i hverdagen, år efter år.

Materiale: Stof: 100% bomuld. Fyld: 90% hvide andedun, 10% hvide andefjer.
Størrelse: 220x210 cm.
Rengøring: Skånevask 60°.
Tip/råd: Husk at ryste din nye dyne og lufte den ofte.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .