Tilbage til toppen
Ergonomisk pude med memoryskum
Ergonomisk pude med memoryskum
Ergonomisk pude med memoryskum
Ergonomisk pude med memoryskum
Ergonomisk pude med memoryskum
Ergonomisk pude med memoryskum
Ergonomisk pude med memoryskum

1 / 7

Ergonomisk pude med memoryskum

259 kr.
En ergonomisk pude fra Iso Trade.Denne ergonomiske pude støtter hovedet perfekt, udfylder mellemrummet mellem skuldre og nakke og holder rygsøjlen i en lige linje. Denne pude giver afslapning til din ryg og rygsøjle. Puden sikrer korrekt placering a
Læs mere
En ergonomisk pude fra Iso Trade.Denne ergonomiske pude støtter hovedet perfekt, udfylder mellemrummet mellem skuldre og nakke og holder rygsøjlen i en lige linje. Denne pude giver afslapning til din ryg og rygsøjle. Puden sikrer korrekt placering af halshvirvlerne under søvn og hvile. Den er lavet af blødt memory-skum, der tilpasser sig perfekt til kroppen. Med denne får du en afslappende søvn uden ømhed eller smerter i hoved, skuldre eller nakke. Puden har en størrelse på 47,5 x 29 x 6-9 cm.

Memory-skummet sikrer en sund og afslappende søvn. Skummet er kendetegnet ved enestående fleksibilitet og langvarig modstand mod deformation. Dens struktur tillader luftcirkulation og regulering af fugt. Hver gang du rejser dig fra puden, vender den tilbage til sin oprindelige form. Det er lige meget om du sover på siden, ryggen eller maven, puden virker altid. Presset mod kroppen hæfter den uden at forårsage pres. Puden tilpasser sig kropstemperaturen, og den hjælper med at reducere snorken og søvnløshed.

Puden tilpasser sig perfekt til din krops form, takket være hvilken nakkehvirvlerne er i den optimale position under søvnen, hvilket understøtter lændehvirvelsøjlen, når du sidder og giver også afspænding til benene. Daglig brug af puden vil sikre sundhed og afslapning, hvilket igen fører til bedre søvn og bedre humør. Puden er giftfri, allergivenlig, sund - perfekt til dig! Det bløde fleecebetræk til puden lukkes med lynlås, så den kan maskinvaskes (vaskes som sarte stoffer).

Denne pude hjælper dig med at sove i den rigtige stilling, bevarer den naturlige kurve i nakken og den forebygger og lindrer nakkesmerter.

BEMÆRK! Stryg ikke fleecebetrækket, da pudens tekstur kan blive beskadiget.

Produktstørrelse: 47,5 x 29 x 6-9 cm
Farve: Cremefarvet
Inkluderet i pakken: 1 pude, 1 fleecebetræk til pude

Identifikation

EAN 5902802904959
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser