Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Ergonomisk Knæstol Sort
Ergonomisk Knæstol Sort

1 / 2

Ergonomisk Knæstol Sort

1.099 kr.
Den ergonomiske gyngeknæstol er super god at anvende for at få en korrekt siddestilling. Den har en god siddevinkel og balance når du sidder i den, og den skaber en åben vinkel mellem lår og overkrop, der gør det lettere at bevare den naturlige rygho
Læs mere
Den ergonomiske gyngeknæstol er super god at anvende for at få en korrekt siddestilling. Den har en god siddevinkel og balance når du sidder i den, og den skaber en åben vinkel mellem lår og overkrop, der gør det lettere at bevare den naturlige rygholdning. Stolen lindrer derfor træthed i lænd og ryg, ligesom den kan afhjælpe tryk og belastning ved stillesiddende arbejde ved skrivebordet, arbejdsbænken eller for barnet der laver lektier. Siddeskamlen er perfekt at have på kontoret, i børnehaven og i skolen. Den giver aflastning og komfort for dine ben og knæ ved hjælp af de funktionelle benstøtter. Derudover sikrer den at kroppen har fri bevægelighed, ligesom den bløde gyngestolsfunktion gør stolen lidt sjovere at sidde i og kigge på.

Stolen har et stel af træ med et sæde der er beklædt med sort stof, et blødt polstret sæde og aflastningsbeskyttelse til ben og knæ.

1 stk. ergonomisk kontorstol / skammel / siddemøbel / gyngestol / barnestol / knæstol / balancestol / knæstøttestol
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser