Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

ENNIS viskestykke 2-pak
ENNIS viskestykke 2-pak

1 / 2

ENNIS viskestykke 2-pak

78 kr.
2-pak viskestykker i en blanding af bomuld og hør med printet mønster som er inspireret af inkakulturen. Stoffet har elegant sildebensstruktur og hør giver stoffet et naturligt udtryk.Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuld
Læs mere
2-pak viskestykker i en blanding af bomuld og hør med printet mønster som er inspireret af inkakulturen. Stoffet har elegant sildebensstruktur og hør giver stoffet et naturligt udtryk.

Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Jotex, ansvarligt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton.

Materiale: 92% bomuld og 8% hør.
Størrelse: 50x70 cm.
Vaskeanvisning: Vask 40°. Kryber maks. 5%.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .