Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Dunfiber Allergivenlig Hovedpude 50x60 cm - "Mellem" - Zen Sleep
Dunfiber Allergivenlig Hovedpude 50x60 cm - "Mellem" - Zen Sleep

1 / 2

Dunfiber Allergivenlig Hovedpude 50x60 cm - "Mellem" - Zen Sleep

249,95 kr.
Størrelse : 50x60 cm Type : Mellem hovedpude Konstruktion : 1 kammer pude med 3 cm boxkant  Brand : Zen Sleep Fyldvægt : 700g Fyld : Silikoneserede dunfibre Bolster : 100% finkæmmet bomuld Vask : 60° Tørretumbling : Ja Certificering : STAN
  • Dunfiber pude - 50x60 cm
  • Zen Sleep - Mellem
  • Allergivenlig dansk design
Læs mere
Størrelse: 50x60 cm
Type: Mellem hovedpude
Konstruktion: 1 kammer pude med 3 cm boxkant 
Brand: Zen Sleep
Fyldvægt: 700g
Fyld: Silikoneserede dunfibre
Bolster: 100% finkæmmet bomuld
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja

Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (HKX 19275)

Allergivenlig luksus dunfiber pude med antibakterielt fyld af silikoniserede dunfibre. Puden er en mellem højde pude, som passer til langt de fleste sovestillinger, men er særlig god til dig som vender dig ofte. Fiberpuden har en lynlås på den ene siden, som gør at man kan regulere i højden på puden, blot ved at fjerne noget af fyldet fra puden. Dette kan være en fordel hvis du sover mest på ryggen. 
Puden er med et bomulds super cambric, som er tæt og har den originale pude følelse. Herudover er puden udstyret med en 3 cm høje boxkant, som er med til at give dig en vamset og fyldig pude, hvor fyldet fordeler sig let ud i hele puden. Du vil derfor ikke opleve at puden 'topper' lige så højt på midten, men at du kan benytte hele puden, hvis du f.eks. er en person der vender sig ofte i søvne. 

Dunfiber, eller fiberdun, er kunstigt fremstillet fibre som ligner dun. De flytter sig og føles meget som dun gøre i en pude. Dunfiber kan også indeholde luft og skaber derfor en mere 'levende' og nærværende pude end en typisk fiberpude. Selvom puden er produceret med fiberfyld, får du her en pude der minder meget om en dunpude, men med fiber egenskaber. Fiberfyld er nemt at vedligeholde, kan nemt pakkes væk og påvirkes ikke på samme måde af omgivelserne. 

Zen Sleep er et dansk brand der har eksisteret siden 2012. Zen Sleep producerer kvalitets dyner og puder samt rullemadrasser og topmadrasser. Zen Sleep lægger stor vægt på god kvalitet og sovekomfort og tager derfor altid udgangspunkt i de bedste materialer.
Zen Sleep siger selv "Med forbrugeren i centrum, skabes kun de bedste produkter"

Hurtige fakta

  • Dunfiber pude - 50x60 cm
  • Zen Sleep - Mellem
  • Allergivenlig dansk design
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser