Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

DEMIE viskestykke 2-pak - økologisk
DEMIE viskestykke 2-pak - økologisk
DEMIE viskestykke 2-pak - økologisk

1 / 3

DEMIE viskestykke 2-pak - økologisk

78 kr.
2-pak viskestykker i økologisk bomuld. Kollektionen DEMIE er syet i en skøn bomuldskvalitet og du kan nemt forny dit køkken.Dette produkt er fremstillet af 100% økologisk bomuld og er GOTS-certificeret CU 847472. Det betyder, at alt fra dyrkning, plu
Læs mere
2-pak viskestykker i økologisk bomuld. Kollektionen DEMIE er syet i en skøn bomuldskvalitet og du kan nemt forny dit køkken.

Dette produkt er fremstillet af 100% økologisk bomuld og er GOTS-certificeret CU 847472. Det betyder, at alt fra dyrkning, plukning, forarbejdning og fremstilling af selve produktet er kontrolleret. Produktet er altså ansvarligt produceret gennem hele leverandørkæden og arbejdsvilkår på plantager og fabrikker er gode. Hos Jotex elsker vi tekstiler, og vi vil efter bedste evne bidrage til at tekstilproduktionen i verden bliver mere bæredygtig og retfærdig.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 50x70 cm.
Rengøring: Vask 30°. Kryber maks. 5%.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .