Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA
CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA
CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA
CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA
CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA
CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA
CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA

1 / 7

CURVER VASKEKURV 57 L, LILLA

351 kr.
Vasketøjskurv Gør dit vasketøj nemmere med en simpel beholder Vil du have en kurv, der vil overraske dig? Et rummeligt sted til dit vasketøj, hvorfra lugt ikke kommer ud? En bekvem beholder, hvor du har alt ved hånden? Det er fantastisk, fordi
Læs mere

Vasketøjskurv

Gør dit vasketøj nemmere med en simpel beholder


Vil du have en kurv, der vil overraske dig? Et rummeligt sted til dit vasketøj, hvorfra lugt ikke kommer ud? En bekvem beholder, hvor du har alt ved hånden? Det er fantastisk, fordi vores bæredygtige kurv vil gøre din hverdag lettere.


Denne praktiske væsentlige vil hjælpe dig med at holde dit badeværelse mousserende og vil tjene som et tilflugtssted for dit tøj. I et ord: strække for det og nyde det højeste niveau af orden i dit interiør!


Tjek, hvordan den universelle vasketøjskurv vil forbedre dine opgaver

Hvad med en universel kurv præget af høj funktionalitet og lav pris? Nu er det endelig muligt! Sæt vores kurv på badeværelset eller ved siden af vaskemaskinen og har altid et sted at opbevare familiens vasketøj ved hånden.


Du kan flytte letvægtsbeholderen i trim, selv med tungt indhold indeni! Således vil du spare tid og gøre dit liv i kraftcentret lettere, da du vil have alt i et praktisk rum.


Vaskekurv design, der vil ændre dit badeværelse

En nyttig vasketøjskurv og stilfuldt design? Vi ved, du elsker stilfulde dekorationer, så vi har udarbejdet en kurv med et interessant design til dig. Den naturlige struktur, der ligner en strik og levende farve giver dit badeværelse friskhed og varme på et øjeblik.


Kurven fra marchen vil være din personlige dekoration, der passer perfekt til det moderne interiørtilbehør. Opret dit eget personlige farvehjørne og nyd design i hvert værelse!


Lufttæt kurv, hvorfra du ikke vil føle dårlig lugt

Lugter dårligt fra vaskemidlet? Afslut det en gang for alle og nå til vores kurv med et stramt låg, hvorunder ingen ubehagelig lugt vil forsvinde.


Så i dit vaskerum eller badeværelse lugter det altid som i en have fuld af blomstrende syrener. Derudover har kurven komfortable, afrundede håndtag, takket være hvilken du komfortabelt kan bære kurven med vasketøj. Åbninger på siderne sikrer konstant adgang til luft.


En bæredygtig kurv - en investering i flere år

En kurv i årevis? Invester i en beholder med låg lavet af plast af høj kvalitet. Det er et ridsefast materiale, der holder din kurv som ny i lang tid.


Derudover er den stive struktur modstandsdygtig over for blå mærker, så den er mindre beskadiget under brug, hvilket sikrer din brug i mange år.


Grib vores kurv nu og skab et behageligt sted til dit vasketøj!


Kapacitet: 57 liter

Materiale: plast

Mål: 452 x 341 x 614 mm

Violet farve


Identifikation

EAN 3253923676198
Producentens artikelnummer 240371
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser