Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
CRAFT C001-N-N
CRAFT C001-N-N
CRAFT C001-N-N
CRAFT C001-N-N
CRAFT C001-N-N
CRAFT C001-N-N

1 / 6

CRAFT C001-N-N

3.390 kr.
DXRacers Craft-serie er udviklet til at flytte grænser ved at være ekstremt alsidig, have fremragende ergonomiske funktioner og et slankt design. Serien har sine rødder i et af DXRacers allerførste produkter siden 2006: den populære Drifting-serie.
Læs mere
DXRacers Craft-serie er udviklet til at flytte grænser ved at være ekstremt alsidig, have fremragende ergonomiske funktioner og et slankt design. Serien har sine rødder i et af DXRacers allerførste produkter siden 2006: den populære Drifting-serie. Denne gaming- og kontorstol er et udsøgt håndværk med sin holdbare koldskums-polstring, kunstlæderbetræk af høj kvalitet og fine syede detaljer.

Den indbyggede justerbare lændestøtte hjælper dig med at opretholde en god kropsholdning gennem lange sessioner foran computeren. Den medfølgende nakkestøtte er også justerbar og giver dig mulighed for at hvile hovedet og aflaste trykket fra nakke og skuldre. Det højdejusterbare gasløft, den multifunktionelle kontrolenhed og det justerbare ryglæn giver dig næsten uendelige muligheder for at tilpasse stolen til din foretrukne siddeposition.

4D-armlænene kan justeres i fire forskellige retninger, hvilket giver utallige muligheder for tilpasning. De store PU-belagte hjul, sammen med akselafstanden af aluminium, lader stolen rulle jævnt over flade overflader. Det certificerede klasse 4-gasløft har en maksimal kapacitet på 150 kg, og den anbefalede højde er op til 185 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser