Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Coolest Tyngdetæppe

1 / 1

Coolest Tyngdetæppe

899 kr.
Vidste du, at virkelig mange mennesker tager en eller anden slags præparat mod søvnbesvær? Med et tyngdetæppe forbedres søvnkvaliteten betydeligt, og din dybdesøvn bliver markant bedre. Gennem trykstimulans gør tæppet det lettere at falde i søvn og l
Læs mere
Vidste du, at virkelig mange mennesker tager en eller anden slags præparat mod søvnbesvær? Med et tyngdetæppe forbedres søvnkvaliteten betydeligt, og din dybdesøvn bliver markant bedre. Gennem trykstimulans gør tæppet det lettere at falde i søvn og lettere at forblive i dybdesøvnen - hele natten. Tæppet mindsker også angst, uro og stress. Trykstimulansen som tæppet afgiver påvirker receptorerne, som ligger dybere nede i huden. Dette gør, at kroppen frigør hormoner for bedre søvn og for en jævnere og mere afslappet vejrtrækning.

Eksperter anbefaler, at man skal vælge tyngdetæppet efter 10-15% af sin egen vægt. Hvis du eksempelvis vejer 80 kg, beregnes det, at tyngdetæppet på 9 kg. vil være det optimale valg for dig. Dette tyngdetæppe fås i seks forskellige tyngder: 5, 7, 9, 11, 13 og 15 kg. Tyngdetæppet er fremstillet i 100% bomuld, er af høj kvalitet og er CE-mærket.

Coolest Tyngdetæppe kommer i seks forskellige tyngder, for både voksne og børn, og det måler 210 x 150 cm. Vær opmærksom på, at der ikke medfølger dynebetræk.

  • Materiale: 100% bomuld
  • Mål: 210 x 150 cm
  • Varianter: 5, 7, 9, 11, 13 og 15 kg
  • Vælg tyngde som passer dig bedst (10-15% af din kropsvægt)
  • Se vaskeanvisning og vaskeinstrukser
  • Forbedrer søvnkvalitet og dybdesøvnen
  • Høj kvalitet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .