Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

CAMPO telt
CAMPO telt
CAMPO telt
CAMPO telt
CAMPO telt
CAMPO telt
CAMPO telt

1 / 7

CAMPO telt

1799 kr.
Telte af bomuldskanvas, passer til sengestel CAMPO. Kombiner teltet med sengestellet og få en hyggelig køje med skøn teltstemning. Teltet er syet til at passe til stellet, og du trækker bare teltet over og fastgør med velcro. Stoffet i åbningen kan r
Læs mere
Telte af bomuldskanvas, passer til sengestel CAMPO. Kombiner teltet med sengestellet og få en hyggelig køje med skøn teltstemning. Teltet er syet til at passe til stellet, og du trækker bare teltet over og fastgør med velcro. Stoffet i åbningen kan rulles op og fastgøres med velcrobånd. Teltet har små vinduer i enderne. Med en hyggelig seng bliver det sjovere at gå i seng, for hvem vil kede sig?

Vi samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Jotex, ansvarligt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: Bredde 96 cm, længde 206 cm, højde 110 cm. Tilpasset til sengestel CAMPO.
Rengøring: Vask 60°. Kryber maks. 5%.
Tip/råd: Med mange puder og et blødt sengetæppe bliver det et rigtigt hyggehjørne om dagen.


• Betræk: 100% Bomuld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter