Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Børnemadras skummadras 80x160cm med kokosnøddelag
Børnemadras skummadras 80x160cm med kokosnøddelag

1 / 2

Børnemadras skummadras 80x160cm med kokosnøddelag

1.116 kr.
Denne 80x160 skummadras er lavet af højkvalitets fleksibelt skum med et anti-allergisk kokosnøddelag, der tilpasser sig øjeblikkeligt til alle dele af din krop. Madrassen har et aftageligt - og derfor vaskbart - madrasbetræk med ekstra beskyttelse m
Læs mere

Denne 80x160 skummadras er lavet af højkvalitets fleksibelt skum med et anti-allergisk kokosnøddelag, der tilpasser sig øjeblikkeligt til alle dele af din krop. Madrassen har et aftageligt - og derfor vaskbart - madrasbetræk med ekstra beskyttelse mod bakterier, så din seng forbliver pæn og frisk og ren.
God kvalitet til en lille pris!

Polyurethanskummadras, sov godt med den rette støtte. Hvis du vil føle, at du sover på en madras med den rette støtte, så vælg en skummadras. Kvalitetsskummet i denne madras giver dig en følelse af blød komfort, men ikke for blød, lige som du ønsker det. Denne madras støtter dig, mens du drømmer. Polyurethanskum T25 har en sofistikeret cellestruktur, så god ventilation i madrassen er mulig.


- 7 CM POLYURETHANSKUM + 1 CM KOKOSBILAG
Skum af høj kvalitet giver ekstra madrasfyld. Denne type skum har en høj modstand mod deformation og foldning. Den giver tilstrækkelig dæmpning og har en åndbar struktur. Derudover er denne type skum kendt for sine fleksible og fjedrende egenskaber.

- Kokoslaget er lavet af naturligt kokosskal. 100% økologisk uden farlige tilsætningsstoffer. Forskning viser, at et stift lag i madrassen kan fremme sundheden for mennesker med rygproblemer. En yderligere fordel er, at kokos har anti-allergiske egenskaber. For at sikre hygiejnen er madrassen forsynet med et aftageligt betræk, som kan vaskes i vaskemaskinen.

- Latexlaget har et bredt spektrum af anti-allergiske egenskaber på grund af den begrænsede udvikling af bakterier, mider og svampe. Latex er kendetegnet ved høj elasticitet, det er et slidstærkt materiale og modstandsdygtigt over for slid. Så den kan bruges i mange år, uden synlige ændringer i strukturen. Et lag af perforeret latex tilpasser sig kroppens form og giver effektiv ventilation under søvn. Hver gang du vrider eller flytter, komprimeres og udvider latexlaget, hvilket får de indre kanaler til at transportere luft.


- Denne madras er nem at bære. Rullet sammen og klar til transport på ingen tid. Madrassen bliver også leveret hjem til dig i sammenrullet stand! Dette holder transportomkostningerne lave. Efter du har fjernet madrassen fra beskyttelsesfilmen, vil du se, at madrassen vil vende tilbage til sin oprindelige form inden for få dage (maks. 72 timer).

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme