Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Borddug Unicorn Sparkle

1 / 1

Borddug Unicorn Sparkle

39 kr.
Hvem vil ikke gerne have en fødselsdagsfest med enhjørningetema? Disse flotte og magiske fantasidyr efterlader ingen triste miner. Denne flotte dug med guldfarvede enhjørninger og flotte pastelfarver passer perfekt til en børnefødselsdag med enhjørni
Læs mere
Hvem vil ikke gerne have en fødselsdagsfest med enhjørningetema? Disse flotte og magiske fantasidyr efterlader ingen triste miner. Denne flotte dug med guldfarvede enhjørninger og flotte pastelfarver passer perfekt til en børnefødselsdag med enhjørningetema. Dugen er fremstillet af plast, så den er nem at tørre af, hvis nogen kommer til at spilde.

Du får her en hvid dug i plast med små pastelfarvede stjerner. Dugens sider er stribet i farverne lyserød, turkis, lilla og gul, og på den stribede yderside er der guldfarvede enhjørninger. Dugen har størrelsen 137 x 259 cm.

Sælges stykvis.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .