Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Blinkende Ølglas

1 / 1

Blinkende Ølglas

79 kr.
Det blinkende ølglas er den nyeste tilføjelse til vores sortiment af blinkende drikkeglas, og vi tror, at dette kan blive det mest populære af dem alle. Det blinkende ølglas kommer i et unikt design og har 3 kraftige lysdioder i bunden af glasset. Fo
Læs mere
Det blinkende ølglas er den nyeste tilføjelse til vores sortiment af blinkende drikkeglas, og vi tror, at dette kan blive det mest populære af dem alle. Det blinkende ølglas kommer i et unikt design og har 3 kraftige lysdioder i bunden af glasset. For at aktivere disse trykker du ganske enkelt på knappen under glasset. Du kan vælge mellem en række forskellige farveindstillinger fra permanent aktiveret eller flere skiftende farver. Det blinkende ølglas kan nemt rengøres ved at skrue bunden løs og vaske resten i hånden. Glasset er fremstillet i hård plastic og kan anvendes om og om igen.

Dette er den perfekte gave til manden i dit liv, eller måske kvinden! Disse glas er populære til udendørsarrangementer, grillfest, vinter som sommer. Fakta om Blinkende Ølglas:

  • Materiale: Ekstra forstærket PVC-plast.
  • Bruger 3 knapcelle-batterier (medfølger).
  • Skifter i 3 forskellige farver (rød, grøn og blå).
  • Størrelse: 24 cm (H) x 8 cm (B).
  • Volumen: Glasset rummer ca. 56 cl øl.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme