Tilbage til toppen
Bestik Alteo, Cromargan®, 30 stk.

1 / 1

Bestik Alteo, Cromargan®, 30 stk.

1.324 kr.
Sikkert slående Alteo bestik fra WMF kombinerer rene linjer og præcise proportioner med mat finish - for et ædelt udseende og følelse, der passer til daglig brug. Resultatet er fantastisk bestik, der gør hvert bord til en iøjnefaldende spiseoplevel
Læs mere

Sikkert slående

Alteo bestik fra WMF kombinerer rene linjer og præcise proportioner med mat finish - for et ædelt udseende og følelse, der passer til daglig brug. Resultatet er fantastisk bestik, der gør hvert bord til en iøjnefaldende spiseoplevelse.


Udseende og fornemmelse i høj kvalitet

WMF bestik er en fornøjelse til daglig brug og kombinerer et unikt design med den højeste kvalitet. Hvert element giver en behagelig, ergonomisk fornemmelse, der passer perfekt i hver hånd.


Cromargan®

Lavet af robust, elegant Cromargan®: rustfrit stål 18/10, for enestående holdbarhed og hygiejne, der tåler opvaskemaskine, er farverig, nem at pleje, smagsneutral og modstandsdygtig over for fødevaresyrer.


Tåler opvaskemaskine

Lavet med den højeste kvalitet, alle genstande er lavet med omhu for let at blive rengjort i opvaskemaskinen.


Smedede knive

Knivene er smedet af et enkelt stykke rustfrit bladstål, som derefter hærdes som en helhed. Derudover sikrer en specialdesignet tandkant en langvarig, optimal skarphed.


Premium bestik skuffe

Sættet leveres i en bestikskuffe af høj kvalitet til sikker og bekvem opbevaring.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser