Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Bestiksæt | 24-delt | Guld | Bestik | Knive Gafler | Skeer Komplet sæt

1 / 1

Bestiksæt | 24-delt | Guld | Bestik | Knive Gafler | Skeer Komplet sæt

491 kr.
Tendensen i øjeblikket! Drej hvert bord øjeblik til en fest med dette stilfulde gyldne bestiksæt. plus og minus point +smuk farve +let at bruge +hel opvaskemaskine resistent især egnet til hjem Vil du også kaste høje øjne med et
Læs mere

Tendensen i øjeblikket! Drej hvert bord øjeblik til en fest med dette stilfulde gyldne bestiksæt.

plus og minus point

+smuk farve
+let at bruge
+hel opvaskemaskine resistent
især egnet til hjem


Vil du også kaste høje øjne med et stilfuldt sæt bord? Hip, helt af denne tid med et elegant look. Med denne 24 -delte guld -farvede bestik sætter du hvert bordmoment til en fest.

ved at vide, hvorfor Silicone Kitchen redskabssættet er bestselleren?

? 24 -Part Dette smukke gyldne bestiksæt er 24 -dele. På denne måde har du alt hvad du har brug for, og det hele passer pænt sammen.

? Let at rengøre Bestiksættet er let at rengøre, fordi sættet med rustfrit stål er lavet. Han vil derfor ikke rust eller misfarvning.

? Elegant guldbestiksæt Det gyldne bestik har bløde linjer og flyder kurver. Guld er en af ??de trendfarver i øjeblikket. Farven er let at kombinere med kobber, hvid, sort, sølv og træ.

lang erfaring med køkkenartikler!

Vi har arbejdet i køkkenforsyningerne og artikler til alle madlavningsaktiviteter i nogen tid. Vi har en meget omfattende viden om de krav, som højkvalitetsbestiksæt skal opfylde. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at du optimalt kan nyde vores produkter.

produktspecifikationer

  • Guld

pakkeindhold

6x gaffel
6x ske
6x kniv
6x teskefuld,

Produktspecifikationer

Brand
farve
guld
Materiale
Aluminium
,

egnet til

>>
opvaskemaskine -resistent
nej
især for børn
nej
,

dimensioner og vægt

hvor meget tang
24 -del
ean
6091645317381
,

fabriksgaranti

fabriksgaranti
værktøjstip

fabriksgaranti fabriksgarantien er den garanti, som producenten giver. Perioden angiver den periode, hvor du kan stole på fabriksgarantien. Garanticertifikatet angiver, hvad du har ret til. For andet -håndsprodukter kan vi ikke garantere, at fabriksgarantien gælder. I dette tilfælde afhænger dette af det specifikke produkt, producenten og den oprindelige købsdato. Med hensyn til renoverede produkter giver den renoverede udbyder fabriksgarantien, ikke producenten. meget = "Specs__Title" >> Undtagelser Fabriksgaranti værktøjstip

undtagelser Fabriksgaranti

for visse dele kan være undtagelser, når det kommer til fabriksgarantien. Disse undtagelser er her. Desuden kan tilføjelser til fabriksgarantien også angives her. meget = "Specs_list">
antal artikler i emballage
24 stykke (s)
anti -lip
nej
egnet til antal mennesker
6
GlossGradel
High Gloss
inklusive bestikboks
Nej
mpn (producent

Identifikation

EAN 6091645317381
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser