Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Beer Pong Bord Pro

1 / 1

Beer Pong Bord Pro

1099 kr.
Beer Pong Table Pro er Beer Pong-bordet, der henvender sig til dig, som tager spillet dybt seriøst. Bordet er designet til de dedikerede spillere, som er trætte af, at engangsbægrene altid flytter sig under spillet. Hullerne i bordet sikrer desuden,
Læs mere
Beer Pong Table Pro er Beer Pong-bordet, der henvender sig til dig, som tager spillet dybt seriøst. Bordet er designet til de dedikerede spillere, som er trætte af, at engangsbægrene altid flytter sig under spillet. Hullerne i bordet sikrer desuden, at det (nærmest) er slut med ølspild.

Bordet måler 240 cm i længden og 60 cm i bredden, hvilket svarer til de officielle konkurrencemål, som anvendes bl.a. ved VM i Beer Pong (World Series of Beer Pong). Bordet kan med nemt transporteres eller bæres ved hjælp af håndtaget. Bordets ben og stel er fremstillet af matsort aluminium, hvilket bevirker, at vægten kan holdes nede (ca. 9 kg). Spillefladen er vand- og ølafvisende, så det er nemmere end nogensinde at rengøre bordet.

BEMÆRK! Bægre og bordtennisbolde medfølger ikke, men kan købes separat. Vi anbefaler bægre, der måler ca. 10 cm i diameter, så de passer bedst muligt til bordets huller.

Fakta om Beer Pong Bord Pro:
  • Laserskårede huller til engangsbægrene, der holdes sikkert på plads.
  • Vand- og ølafvisende spilleflade. Rengøringsvenlig overflade.
  • Ekstra forstærket konstruktion, som gør bordet stabilt.
  • Officielle konkurrencemål: 240 x 60 x 70 cm.
  • Mål på bordet, når det er klappet sammen: 120 cm.
  • Bordet bæres i håndtaget, præcis som en rejsetaske.
  • Stabil og let konstruktion i matsort aluminium (vejer 9 kg).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme