Beckasin Sval Vægtdyne 10 kg Grå Bambus – Fri fra polyester

Beckasin Sval Vægtdyne 10 kg Grå Bambus – Fri fra polyester
Tip en ven

-15%

fra 1506 kr
Vejl. pris 1786 kr
fra 113 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-3 arbejdsdage

Sælges af IREKO Eksjö AB

Mere fra IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant IREKO Eksjö AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Svalt og skønt at anvende alle årstider, da det specielle materiale absorberer og fordamper op til fire gange mere fugt end normalt bomuldsmateriale. Materialet er desuden naturligt antibakterielt, hvilket bidrager til et både friskere og mere hygiejnisk soveklima. 

Vægtdynen er konstrueret for at på en naturlige måde mindske stress, give afslapning og øget velbefindende. En god gave til dig eller nære og kære. Den tunge dyne hjælper nervesystemet med at slappe af ved at stimulere følelsen af at holdes om eller blive krammet, og gør, at du sover hurtigt og sover bedre. 

Puder fyldte med hypoallergene, ikke-toksiske og lugtfrie krystalliserede sandkrystaller (ikke silikone eller polyethylen) giver et jævnt tryk, som gør, at dynen formes tæt ind til kroppen for et behageligt, omsluttende tryk - lignende et varmt kram. Vægtdynen giver en jævnt fordelt tyngde mod kroppen, og frigiver en række hormoner, som virker angstdæmpende og beroligende. Blodtrykket sænkes, åndedraget bliver roligere, og dette gør en markant forskel for din søvnkvalitet.

Meget godt hjælpemiddel ved bl.a.: Søvnproblemer, Uro dag og nat, Demens, Angst, Anoreksi/Bulimi, Autisme, Aspergers syndrom, ADHD, Psykose, Psykisk lidelse, Erhvervet hjerneskade, Neurologiske sygdomme, mm. 

Fri fra polyester og mikroplast

Vægtdynens yderstof og vattering er af 100% bomuld. Det gør Beckasin unikt på markedet ved at kunne tilbyde en vægtdyne, som er helt fri fra polyester og mikroplast. 

Vidste du dette om Bambus?

Udmærket til følsom og tør hud: Bambusfibre i tekstiler giver et meget blødt og følsomt materiale, meget ligesom silke. Desuden er det hypoallergent, hvilket passer dig med følsom hud ekstra godt.

Miljøvenligt og kemikaliefrit: Bambus vokser hurtigt uden pesticider eller kunstgødning. Bambus er 100% biologisk nedbrydeligt og vedvarende. Bambus er en græsplante, og præcist ligesom græs er bambus hurtigt voksende, og kommer igen uden at genplante. Vores produkter er ”pandavenlige”, og kommer fra bambussorter, som pandaen ikke spiser. 

Bambus regulerer temperaturen: En af bambusfibrenes mange positive egenskaber er, at den fungerer naturligt temperaturregulerende, og lader huden ånde. Den holder dig varm i vinteren og skønt sval i sommeren. Passer også personer med nedsat blodcirkulation. 

Naturligt frisk og antibakterielt: Bambus er naturligt antibakterielt, modvirker tilvækst af mikroorganismer, og holder dårligt lugt borte.

Utroligt blødt materiale: Bambus er meget blødere end bomuld, og giver en vidunderlig silkefølelse mod huden. 

Absorberer og fordamper mere fugt end bomuldsmaterialer: Bambusfibre absorberer fugt 3-4 gange hurtigere end almindeligt bomuld. 

 Trygt og sikkert med Øko-Tex og CE-certificering

Beckasin vægtdyner er mærkede med Øko-Tex®, hvilket betyder, at produkterne er blevet certificerede af det internationale kontrolorgan Øko Tex Association. Mærkningen indebærer, at tekstilerne har gennemgået omhyggelige tests, og er frie fra tilsætningsstoffer, som kan være farlige for hud og helbred. 

Beckasin vægtdyner er testede og godkendte som medicintekniske produkter, og kan derfor også anvendes i sundhedsvæsnet, hvor der stilles højere krav til funktion og sikkerhed. Kvalitetssikrede gennem CE-certificering med klassificering 93/42/EEC Medical devices (MDD), hvilket garanterer bedste mulige kvalitet. 

Køb med et beskyttende dække i bomuldssatin eller bambus, som giver en sval og skøn følelse mod huden, og let kan vaskes i maskinen. Til dynen anbefaler vi dampvask eller ventilation, men den kan også fint maskinvaskes, hvis din vaskemaskine kan holde til vægten. Vil du have en vægtdyne, som er lettere at vaske i en almindelig husholdningsmaskine, anbefaler vi vores delbare vægtdyner. 

Beckasins vægtdyner findes til børn og voksne i vægtene 2,6 kg, 5 kg, 7 kg, 10 kg og 12 kg.

Hvilken vægt er passende til mig?

Hvilken vægt, som passer til dig, er individuelt. Men der findes nogle retningslinjer at forholde sig til.

Til små børn fra 6 måneder op til 3 år anbefaler vi vores mindste og letteste vægtdyne på 2,6 kg.

Beckasins 5 kg vægtdyne er skånsom til børn (ca. 4-12 år) eller personer, der har problemer med smerter, og derfor har svært ved at håndtere tungere dyner. 

Mest almindelig hos voksne og børn fra 12 år er vores 7 kg vægtdyne, det kan du gå ud fra, hvis du er usikker. Når du har svært ved at falde i søvn, men ellers sover godt, eller hvis du vågner op mange gange i løbet af natten, så vælger du mellem 7 og 10 kg. Tænk på at vægten i vores vægtdyner fordeles jævnt. Dem, der har behov for mere stimulans for effekt, vælger en tungere dyne. Dem med høj spænding og meget angst, eller som er udadreagerende, har sværere ved sensorisk stimulation, og kan behøve en 12 kg vægtdyne. Har du prøvet 10 kg vægtdyne, og mærker, at den ikke rækker, kan du gå op til 12 kg. Den kan også være god at anvende, hvis du behøver hurtig effekt under en kort periode.

Mål: ca. 150x210 cm
Farve: Grå/Hvid
Materiale: Bambus
Fyld: Hypoallergene (allergivenlige) og lugtfri sandkrystaller fra kvarts)
Vattering: 100% Bomuld

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 356 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 206 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 113 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »