Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 24

    %

Badeværelsesur - 17 cm
Badeværelsesur - 17 cm
Badeværelsesur - 17 cm
Badeværelsesur - 17 cm

1 / 4

Badeværelsesur - 17 cm

219 kr.

-24%

289 kr.
Badeværelsesur med indbygget termometer Dette ur til badeværelse fra Uniprodo er nemt at montere med sugekopper på fliserne eller direkte på spejlet. Kabinettet af aluminium er udført i et neutralt design der passer ind i forskellige bademiljøer,
Læs mere

Badeværelsesur med indbygget termometer

Dette ur til badeværelse fra Uniprodo er nemt at montere med sugekopper på fliserne eller direkte på spejlet. Kabinettet af aluminium er udført i et neutralt design der passer ind i forskellige bademiljøer, uanset om det er saunaer, omklædningsrum eller brusekabiner.


  • Vandtæt badeværelsesur med kapslingsklasse IP55
  • Uret går altid præcist. Tiden indstilles automatisk via radiosignal
  • inkl. termometer i °C
  • Nem ophængning med fire sugekopper / ståfødder
  • Urglas med letaflæselige cifre


Altid nøjagtigt badeværelsesur

Dette badeværelsesur med sugekopper har en diameter på 17 cm. Urcifrene og viserne er godt synlige bag det tykke urglas. Forneden på urskiven er anbragt et termometer der viser omgivelsernes temperatur i °C. Takket være radiostyringen går uret altid præcist. Også indstillingen af sommer- og vintertid klarer uret af sig selv. Med kapslingsklasse IP55 er uret egnet til fugtige omgivelser som badeanstalter, saunaer og omklædningsrum. Uret bruger et batteri type AA (ikke inkluderet). Udover montering med sugekopperne har uret ståfødder til placering på f.eks. en badeværelsesreol.

Identifikation

EAN 4250928683953
Producentens artikelnummer UNI_CLOCK_03
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser