Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Badeværelsesmåtte Elin

1 / 1

Badeværelsesmåtte Elin

149 kr.

-40%

249 kr.
Badeværelsesmåtte af blød frotté i en blanding af hør og bomuld, der gør, at måtten har en meget høj sugeevne, samtidig med at blødheden bevares. Bort med flot struktur. Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktio
Læs mere
Badeværelsesmåtte af blød frotté i en blanding af hør og bomuld, der gør, at måtten har en meget høj sugeevne, samtidig med at blødheden bevares. Bort med flot struktur.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 09.HIN.65587 HOHENSTEIN HTTI

• Betræk: 70% Bomuld, 30% Hør
• Vask: Maskinvask 60°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme