Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Algon poleret paellapande, 80 cm

1 / 1

Algon poleret paellapande, 80 cm

1099 kr.

-56%

Rek pris. 2499 kr.
Traditionel spansk poleret paellapande af høj kvalitetHåndpoleret overfladeVelegnet til gaskomfurer, paella-brændere eller åben ildMateriale: Poleret lamineret stålStørrelse: 80cm (målt kant til kant)Portioner: 40 tapas, 30-35 hovedretPolerede paella
Læs mere

Traditionel spansk poleret paellapande af høj kvalitet
Håndpoleret overflade
Velegnet til gaskomfurer, paella-brændere eller åben ild
Materiale: Poleret lamineret stål
Størrelse: 80cm (målt kant til kant)
Portioner: 40 tapas, 30-35 hovedret


Polerede paella-pander er de mest traditionelle paella-pander, der findes i Spanien. De er enkle, ekstremt robuste og billige. De er lavet af lamineret poleret stål som sådan. De skal simpelthen forsegles med et tyndt lag madolie efter rengøring som med en wok eller støbejernsrist.
Det er vigtigt at forsøge at få så jævn varme som muligt. Dette bliver meget nødvendigt i de senere faser af paella-madlavning, når risen koger. Flammen behøver ikke at dække hele bunden af ​​gryden, men omvendt vil du ikke have lidt koncentreret varme i midten. I praksis kan en gaskomfur koge op til ca. 36 cm (måske en 38 cm) gryde afhængigt af størrelsen på gasbrænderne. Det er muligt at bruge større køkkengrej på gaskogepladen, hvis de kan spænde over flere gasbrændere. Men dette vil betyde, at du flytter panden (rør ikke paellaen!) Mens risen koger.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .