Tilbage til toppen
7 Zone Pocket Springmadras 140x200 x 17 cm
7 Zone Pocket Springmadras 140x200 x 17 cm

1 / 2

7 Zone Pocket Springmadras 140x200 x 17 cm

2.010 kr.
Denne 140x200 pocket springmadras er lavet af højkvalitets nanoteknologi dobbelthærdet wire med 7 zoner med forskellige hårdheder, der tilpasser sig alle dele af din krop. Madrassen har et aftageligt – og derfor vaskbart – betræk med ekstra beskyttel
Læs mere
Denne 140x200 pocket springmadras er lavet af højkvalitets nanoteknologi dobbelthærdet wire med 7 zoner med forskellige hårdheder, der tilpasser sig alle dele af din krop. Madrassen har et aftageligt – og derfor vaskbart – betræk med ekstra beskyttelse mod bakterier, så din seng forbliver pæn og frisk og ren.
Kvalitet til en lille pris.
17 cm Pocket springmadras, sov godt med den rette støtte.
Hvis du gerne vil have følelsen af, at du sover på en madras med den rette støtte, så vælg en pocket springmadras. De 7 zone fjedre i denne madras giver dig en følelse af blød komfort, men ikke for blød, lige som du ønsker. Madrassen støtter dig, mens du drømmer. 7 zone nano suspension, fungerer uafhængigt af hinanden i madrassen, så trykket optages på et lille område i hele madrassen. Takket være denne ergonomiske teknik vil den anden persons vending eller forskydning på madrassen ikke kunne mærkes.

4 CM POLYURETHANSKUM
Skum af høj kvalitet giver ekstra madrasfyld. Dette skum har en høj modstand mod deformation og foldning. Den giver tilstrækkelig dæmpning af figuren, har en åndbar struktur, er fleksibel og spændstig.

Lommefjeder 12 cm
Ergonomisk 7-zoners pocker-ophæng sikrer optimal komfort. 1 CM Aftageligt betræk, der beskytter mod bakterier.


Vi kender alle den skønne følelse, når man ligger i en nyredt seng med rent lagner. Du vil have den følelse hver dag! Sved og snavs er vigtige kilder til bakterier og kan forårsage ubehagelige lugte. Vi tænker med dig, for vores madras har et aftageligt – og derfor vaskbart – betræk med ekstra beskyttelse mod bakterier, så din seng forbliver pæn og frisk og ren.
Latex har et bredt spektrum af anti-allergiske egenskaber på grund af den begrænsede udvikling af bakterier, mider og svampe. Latex er kendetegnet ved høj elasticitet, det er et slidstærkt materiale og modstandsdygtigt over for slid, så det kan bruges i mange år, uden synlige ændringer i dets struktur og egenskaber. Et lag af perforeret latex tilpasser sig kroppens form og giver effektiv ventilation under søvn. Hver gang du vrider eller flytter, komprimeres og udvider latexlaget, hvilket får de indre kanaler til at transportere luft.


Nem at bære, sammenrullet PC springmadras 140x200.
For at få din madras ind i dit soveværelse så let som muligt, rullede vi den sammen for dig og pakkede den i beskyttende folie. Dette gør din madras meget nemmere at transportere. Læg madrassen i din bil og kør den til din campingvogn eller sommerhus. Der åbner du pakken og ruller din madras ud. Efter 48/72 timer er din madras helt i sin originale form, og du kan sove godt.

Produkt information

EAN 8720161051766
Anti-allergi Ja
Målgruppe Voksne
Fabriksgarantiperiode 2 år
Farve hvid
Ligge komfortmadras Gennemsnit
Dimensioner dobbelt
Maks. læsbar vægt 200 kg
Produktets bredde 140 cm
Produkthøjde 17 cm
Produktlængde 200 cm
Type madraskerne Pocket affjedret madras
Type sovekabine Mavesove;Rygsove;Sidesove
Aftageligt dæksel Ja
Anti-allergen Husstøvmide resistent
Velegnet til justerbar bund Ja
HR værdi 40 kg/m³
Materiale tikker Polyester
Madras toplagsmateriale polyether
Produktets vægt 25 kg
SG værdi 40 kg/m³
Pakkens indhold Pocket-madras rullet op.
Sammenfoldelig ingen

Identifikation

EAN 8720161051766
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser