Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

100 Movies Bucket List Skrabetavle

1 / 1

100 Movies Bucket List Skrabetavle

149 kr.
Vi har vel alle en ven, der ved alt om alle film ... ikke? JA! Vil du også blive lige så erfaren og byde ind med alle de filmkundskaber, du har? Med denne busket list får du hele 100 film, som du skal se, og når du har set en af filmene, skraber du d
Læs mere
Vi har vel alle en ven, der ved alt om alle film ... ikke? JA! Vil du også blive lige så erfaren og byde ind med alle de filmkundskaber, du har? Med denne busket list får du hele 100 film, som du skal se, og når du har set en af filmene, skraber du den grå rude over filmnavnet. Og lige pludselig har du set over 100 nye film. Når hele listen er skrabet, vil damerne blive meget imponerede, når du fortæller om alt, hvad du har set. 

100 Movies Bucket List Skrabetavle er en rigtig sej ting at give til en ven, der elsker film, eller til dig selv! Hver gang du har set en ny film, enten i biografen, TV eller på Netflix, som står på listen, så skraber du ruden under navnet. Denne tavle er desuden så tilpas dekorativ, at den bliver en flot indretningsdetalje i dit hjem.

  • Materiale: Pap
  • Mål: 42 x 59,4 cm
  • Ramme medfølger ikke
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme