Hvidevarer

Intet hjem uden hvidevarer

Velfungerende hårde hvidevarer er nøglen til at få en travl børnefamilies hverdag til at køre problemfrit. Forestil dig bare en dag hvor køleskabet går i stykker og opvarmer alle madvarer, eller en uge hvor vaskemaskinen ikke kan vaske og tørre jeres tøj – det er den stensikre genvej til huslig kaos for langt de flest af os. Her hos CDON.COM vil vi gerne gøre det nemt for dig når du skal finde hårde hvidevarer til din bolig, og derfor har vi samlet alt du har brug for lige her. Og selvom de færreste synes hårde hvidevarer er det mest spændende at købe, så er det alligevel de maskiner der gør meget af det hårde huslige arbejde, så du kan bruge tiden på noget sjovere. Nyvasket, tørt og velduftende tøj og rent bestik samt service der blot skal stilles på plads i skufferne – hvor nemt kan det være?

Hvidevarer - den vante luksus

Hvidevarer er en sand luksus, som vi er taknemmelige for, men aldrig rigtig tænker over. Det behøver du heller ikke gøre, når det hele er let tilgængeligt her til at give dig en lettere hverdag. At købe nye hvidevarer behøver ikke være en dødsdom for dit budget, i hvert fald ikke når du køber dem her hos os. Vi gør nemlig en dyd ud af at samle et stort udvalg af alle de bedste hårde hvidevarer fra anerkendte mærker, til favorable priser du kan betale. At handle hos CDON.COM er hurtigt, nemt og overstået med få klik. Se vores udvalg af hvidevarer fra velkendte kvalitetsmærker som LG, Siemens, Bosch, Samsung og Electrolux. Du får værdi for pengene, præcis som det er meningen, om du så leder efter en ny emhætte eller helt nyt køkken! Der er forskellige funktioner og egenskaber til forskellige priser. Det dækker alle behov for ydelse og pris. Noget andet, du kan vælge at kigge på, er energimærket og hvilken energiklasse, dit køb er i. Energiklasse A er oftest lidt dyrere, men vil på lang sigt spare dig rigtig mange penge. Du kan selvfølgelig også se mere til alt, hvad vi kan tilbyde dig, dit hjem & have, hvis du ønsker at fornye hjemmet i flere dimensioner. Du kan nemlig også få rigtig mange ting til udendørs brug, såsom en grill til de sene sommeraftener og saftige bøffer.

Spar tid og energi

Med en ny, tidsbesparende opvaskemaskine behøver du aldrig at tage opvasken i hånden igen! Det kan også være, at du er på udkig efter en nemmere måde at vaske tøj på - måske er familien lige vokset, eller måske er garderoberne? Så kan du også finde vaskemaskiner i blandt vores hvidevarer. Hold din mad frisk og lækker, eller frys det ned til senere brug, med køleskabe og frysere. Du kan få pladsbesparende minikøleskabe eller store amerikaner-køleskabe, der har vand og isterninger. Kummefrysere sparer energi, men et fryseskab sparer plads. Du skal bare vælge det rette. Billige hårde hvidevarer, såsom mikroovne til at lave lækre mug-cakes eller et komfur, som er induktion, gas eller keramisk, gør også en forskel, når det kommer til dine madlavningsevner. Slip din indre kok løs med nye hvidevarer, vi kan garantere at vi har alt du skal bruge til køkkenet lige her på siden.