Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Wave Roller, Massage roller

Wave Roller, Massage roller
Wave Roller, Massage roller
Wave Roller, Massage roller
Wave Roller, Massage roller
Wave Roller, Massage roller
1900 kr.
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-10 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Wave Roller fra Theragun kombinerer kraftig vibrationsterapi og en innovativ bølgestruktur for at levere den mest kraftfulde, effektive skumvalgserfaring for hele kroppen. Med denne Bluetooth®-aktiverede vibrerende skumrulle kan du oprette forbindelse til Therabody-appen for personlige gendannelsesrutiner, frigøre spændinger og øge mobiliteten, hvor du har mest brug for det.

Store muskelgrupper

Wave Roller maksimerer kontakten med kroppen, hvilket gør den til et ekstremt effektivt alternativ til at rulle store muskelgrupper ud som hamstrings, quads og ryg.

Helbredelse af hele kroppen

Det bruger overfladearealet til at muliggøre en komplet fuldkropsrulle, perfekt til dem, der ønsker at øge spændingsfrigivelse og genopretning mere generelt over kroppen.

Hofter og øvre ryg

Wave Rollers 'asymmetriske, bølgede riller giver den struktur og trækkraft, der er nødvendig for at anvende optimalt tryk over kropsdele med forskellige overfladearealer, såsom hofte og øvre ryg.

 • Skum med høj densitet til støjreduktion
 • illustration mobilenhed
 • Smart enhed med Bluetooth®-forbindelse
 • illustration af batterier
 • 5 justerbare vibrationsfrekvenser
 • illustration af batteri
 • 3-timers batterilevetid til langvarig brug
 • illustration af ni cirkler
 • Hypoallergen overflade
 • illustration af 12 tommers måling
 • 30 cm til fuld kropsstøtte

Specifikationer

Dette er inkluderet
Wave Roller, Deluxe bæretaske og lysnetadapter

Mål
30 cm x 13 cm

Vægt
1,5 kg

Materiale
3.3 Højdensitets hypoallergen EVA skum

Batterilevetid og opladningstid
180 minutter

Batteritype
12V Internt lithium-ion-batteri

Garanti
2 års begrænset garanti

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.