Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9
Viomi - Trådløs Støvsuger A9

1 / 10

Viomi - Trådløs Støvsuger A9

1499 kr.

-21%

Rek pris. 1899 kr.
Denne A9 trådløse støvsuger fra Viomi kombinerer funktionalitet med fantastisk design. Enheden imponerer med sit smalle, enkle design og dens sorte farve er klassisk og elegant, hvilket gør den til et perfekt match til ethv
Læs mere
Denne A9 trådløse støvsuger fra Viomi kombinerer funktionalitet med fantastisk design. Enheden imponerer med sit smalle, enkle design og dens sorte farve er klassisk og elegant, hvilket gør den til et perfekt match til ethvert interiør. Et meget effektivt, holdbart batteri og flertrinsfiltrering er blot nogle af dets fordele. Enhedens lille størrelse og evnen til at opbevare den lodret med det medfølgende vægbeslag gør det muligt effektivt at spare plads i dit hjem. Viomi A9 er en universel enhed, der vil overraske dig med dens funktioner og fungere perfekt i ethvert hjem.

Denne støvsuger har sin pålidelige ydeevne takket være en kraftig børsteløs motor, der når op til 100.000 omdr./min. Med dens hjælp kan en sugeevne på 23.000 Pa opnås, hvilket er nok til at slippe af med støv, krummer, hår eller pels uden selv det mindste problem. I energibesparende tilstand holder batteriet i op til 60 minutter - nok til at rengøre et hjem på op til 380 m2. I standardtilstand giver batteriet 33 minutters støvsugning og i MAX -tilstand er 9 minutters ekstremt intensivt arbejde muligt at håndtere selv de mest genstridige forurenende stoffer. Batteriet kan let fjernes, oplades eller udskiftes. Dens opladningsniveau vises på en klar skærm - så du kan kontrollere dens status når som helst.

Med denne trådløse støvsuger kan du nå, uanset hvor du har brug for det, selv hvor ingen almindelig kabelstøvsuger kan nå. Støvsugeren vejer kun 1,5 kg, og det letter brugerkomforten. Alt dette gør det let at flytte støvsugeren mellem gulvene eller løfte den for at suge spindelvæv fra loftet. Den lette støvsuger Viomi A9 fungerer i alle situationer.

Støvsugning af mørke hjørner eller udsmykningsrum lettes af LED -belysning monteret på børsten. Med dens hjælp kan du let se støv, hår eller snavs selv på steder, der ikke er særlig synlige. Støvsugeren har også fire udskiftelige børster, som hver især er perfekte til rengøring af forskellige overflader, så du kan rengøre hele dit hjem. En af børsterne er stor med en indbygget motor, der effektivt fjerner støv og hår, hvilket gør det let at rengøre gulve og tæpper. Den slidsede børste muliggør grundig støvsugning af lofter, lamper og fordybninger i møbler - sofaer eller lænestole. Den tredje børste fjerner effektivt mider, hvilket især er nyttigt for allergikeren. Endelig har du den lille 2 i 1 børste, der fjerner snavs fra små, svært tilgængelige rum såsom lofter, tastaturer og gardiner.

Sig farvel til støv, mider og andre allergener. Støvsugeren har et fem-trins filtreringssystem, der hjælper dig med at slippe af med hele 99,9% af alle forurenende stoffer. Et rent, ufarligt miljø er inden for rækkevidde! Filterdele kan vaskes under rindende vand.


Produktstørrelse: 330 mm x 114 mm x 209 mm
Vægt: 1,54 kg
Batteri: Litiumbatteri 2500 mAh, 25,2 V
Sugekraft: 23.000 Pa
Støvbeholder: 0,4 liter
Anvendelsestid: 60 min (normal tilstand), 33 min (medium tilstand), 10 min (høj tilstand)
Rengøringseffekt: 120 AW (luft-watt)
Motor: Børsteløs DC, 100.000 omdr./min
Filtreringssystem: Multicyclon med fem-niveau filtrering (99,9% effektivitet)
Lydniveau: 71 dB (strømsparetilstand), 75 dB (standardtilstand), 83 dB (MAX -tilstand)
Antal børster: 4 stk
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .