Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Viomi SE Støvsuger, moppefunktion, Lds sensornavigation, virtuelle barrierer, 33 W, 2200 Pa, 120 min autonomi
Viomi SE Støvsuger, moppefunktion, Lds sensornavigation, virtuelle barrierer, 33 W, 2200 Pa, 120 min autonomi
Viomi SE Støvsuger, moppefunktion, Lds sensornavigation, virtuelle barrierer, 33 W, 2200 Pa, 120 min autonomi
Viomi SE Støvsuger, moppefunktion, Lds sensornavigation, virtuelle barrierer, 33 W, 2200 Pa, 120 min autonomi

1 / 4

Viomi SE Støvsuger, moppefunktion, Lds sensornavigation, virtuelle barrierer, 33 W, 2200 Pa, 120 min autonomi

3079 kr.
Rek pris. 3099 kr.
Viomi SE støvsugerrobotten støvsuger, vasker, herunder vask og støvsugning på samme tid, hvilket giver et rent, behageligt og sikkert miljø at leve i sammen med din familie.Og mens du nyder dejlige øjeblikke med dine kære, ser en film, læser en bog e
Læs mere

Viomi SE støvsugerrobotten støvsuger, vasker, herunder vask og støvsugning på samme tid, hvilket giver et rent, behageligt og sikkert miljø at leve i sammen med din familie.


Og mens du nyder dejlige øjeblikke med dine kære, ser en film, læser en bog eller leger med dine børn eller kæledyr, støvsuger og/eller vasker gulvene i dit hjem med Viomi SE-støvsugeren.


Viomi SE støvsuger er en fantastisk enhed takket være dens høje sugestyrke på 2200Pa, vandmængde med tre-niveau kontrol, LDS afstandssensor og AI dynamisk algoritme, 2-i-1 støvrum med vandtank, autonomi på op til 120 minutter, der sikrer rengøring på en overflade på 200㎡. 


Den kan overvinde forhindringer på op til 2 cm, kan programmeres og er udstyret med en elektronisk vandpumpe - alle disse funktioner gør Viomi SE-støvsugeren til det perfekte valg til hurtig og effektiv rengøring.


Funktioner:

- 2200Pa sugekraft

- sund rengøring med AI-teknologi

- tre niveauer af vandsystemstyring med automatisk låsning af vandtanken under lastning

- 5 hukommelseskort og 7 programindstillinger

- LDS-sensornavigation

- programmering af rengøring

- op til 120 minutters vasketid

- 12 sæt sensorer 

- kompatibel med Android- og IOS-systemer

- kan styres via Mi Home/Xiaomi Home-appen.


Den børsteløse Nidec-motor, der er fremstillet i Japan, giver støvsugeren stor kraft og fremragende ydeevne, så apparatet kan rengøre ethvert rum grundigt uden at efterlade noget hjørne ustøttet. Luftblæseren er blevet forbedret og har nu en omdrejningshastighed på op til 15000 omdrejninger pr. minut. Det er derfor, at støvsugeren har registreret en stigning i rengøringseffektiviteten.

2200Pa sugekraft | 15000 rpm rotationshastighed


Samsungs lithium-ion-batteri er blevet opgraderet, så dets levetid er 20 % længere. Viomi SE-støvsugeren kan vaske gulve i op til 120 minutter og rengøre op til 200㎡ på en enkelt opladning.


LDS-afstandssensor, robotstøvsugeren bliver aldrig væk

Med LDS-afstandssensoren kan robotstøvsugeren Viomi SE Vacuum Cleaner opbygge mere præcise og stabile kort, der gør det muligt for den at bevæge sig nemt i komplekse miljøer. Den identificerer automatisk rummet og rengør det grundigt, så den ikke behøver at gå ind og ud af rummet gentagne gange. En perfekt placering gør, at den aldrig bliver væk.


Dynamisk AI-algoritme til intelligent rutevalg

Takket være den indbyggede kunstige intelligens analyserer enheden nøjagtigt omgivelserne, beregner den optimale rute, forkorter rengøringstiden og forbedrer rengøringseffektiviteten med op til 30 %. Det snavsede miljø scannes af lidarsensoren, og AI beregner ud fra nærhedsprincippet, så enheden ikke bevæger sig væk, hvilket forkorter rengøringstiden.


Viomi SE-støvsugeren er udstyret med KOSEN-NBR japanske kraftige hjul, så den nemt kan passere forhindringer på op til 2 cm i højden (tærskler, tæpper osv.) og bevæge sig fra et rum til et andet.


Viomi SE-støvsugeren er udstyret med 12 sæt ultrafølsomme sensorer, der gør det muligt for den at bevæge sig problemfrit i komplekse miljøer, hurtigt og nemt at sætte sig ind i terrænet og undgå alle forhindringer uden problemer.

Støvbeholder-sensor | 6-akse gyroskop | Hjulhastighedssensor | 2-i-1 støvrumssensor med vandbeholder

Panel med antikollisionssensor | Induktionssensor til vandbeholder | Sensor til overvågning af moppeholder | LDS antikollisionssensor 

LDS-analysesensor | Faldresistent sensor | Suspensionssensor | Refill sensor | Refill sensor


Elektrisk vandpumpe med høj præcision for bedre vandkontrol

Viomi SE-støvsugeren er udstyret med en elektrisk vandpumpe med høj præcision og intelligent volumenkontrol. Under rengøringen udledes væsken jævnt, uanset hvor meget vand der er tilbage i tanken eller lufttrykket. Så du behøver ikke længere at bekymre dig om, at dit gulv bliver beskidt eller drypper af vand efter brug af robotstøvsugeren. Når enheden er ved at oplade, stopper den elektroniske sensor til kontrol af vandtanken automatisk vandudledningen.


Du kan fjernstyre Viomi SE-støvsugeren via mobilappen (Mi Home/Xiaomi Home) og planlægge rengøring efter dine præferencer eller behov. 

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter