Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Vaskemaskine med tørretumbler BEKO HTV 8716 X0, 8/5 kg, 1400 omdr./min., klasse C/D, hvid
Vaskemaskine med tørretumbler BEKO HTV 8716 X0, 8/5 kg, 1400 omdr./min., klasse C/D, hvid
Vaskemaskine med tørretumbler BEKO HTV 8716 X0, 8/5 kg, 1400 omdr./min., klasse C/D, hvid

1 / 3

Vaskemaskine med tørretumbler BEKO HTV 8716 X0, 8/5 kg, 1400 omdr./min., klasse C/D, hvid

6.080 kr.
GENANVENDT KARBAD Den overdrevne brug af PET (polyethylenterephthalat, som bruges til at fremstille plastflasker) rundt om i verden truer både vores planet og alt, hvad der bor her. Vi tager et lille skridt i retning af at redde planeten ved at bru
Læs mere

GENANVENDT KARBAD

Den overdrevne brug af PET (polyethylenterephthalat, som bruges til at fremstille plastflasker) rundt om i verden truer både vores planet og alt, hvad der bor her. Vi tager et lille skridt i retning af at redde planeten ved at bruge 39 millioner* dåser af genanvendt plast* til at fremstille badekar** til Beko-vaskemaskiner med genanvendt karbad. Vi har forvandlet PET til materialer af høj kvalitet ved hjælp af innovativ, patenteret teknologi for at sikre, at vores vaskemaskiner opretholder den højest mulige ydeevne og holdbarhed. Hvert skridt, vi som virksomhed tager for at bevare miljøet, afhænger af forståelsen af, at en sund planet betyder en sund fremtid. 


*Antal plasttromler genanvendt og anvendt af Arcelik A.S. i 2019 og 2020 til fremstilling af traditionelle og tørretumblere til vaskemaskiner **Tønden er det indre plasthus, hvori vaskemaskinens tromle i rustfrit stål er placeret.


DAMPKURVE™

Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der kræver ekstra pleje. Dit tøj holdes i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan damp frigives i begyndelsen eller slutningen af programmet. Når dampen frigives i begyndelsen, blødgør den snavset og gør det lettere at rengøre. Når det frigives i slutningen af programmet, hjælper det dig med ikke at bekymre dig om ekstra folder, stofferne bliver blødere og mere behagelige at røre ved. SteamCure er ideel til babytøj og til personer med følsom hud.


HJEMWHIZ®

Spar tid og komfort i dit eget hjem med de nye HomeWhiz® vaskemaskiner, der forenkler dit liv, mens du har kontrollen! Med HomeWhiz-appen® forsvinder bekymringer om beskidt tøj. Med appen kan du nu nemt vælge dine yndlingsprogrammer, ønskede temperatur og yderligere funktioner og overvåge dem eksternt via Bluetooth. Derudover giver appen dig nye programmer ud over de eksisterende, så du kan finde den bedste vaskemulighed til dit tøj. Derudover vil du modtage meddelelser i realtid om mulige maskinfejl (mangel på vand eller vaskemiddel, åben dør, blokeret filter osv.), Så du kan nyde den bedst mulige vaskeoplevelse.


VASK OG SLITAGE

Vask og tør hurtigt og effektivt 1 KG tøj på bare 60 minutter. Programmet er specielt designet til hurtig vask og tørring af tøj med tynd konsistens, som kan bæres i kort tid, og som ikke er snavset.


DOWNLOADET PROGRAM

Nu kan du downloade de programmer, du ønsker, meget lettere med downloaderen direkte fra grænsefladen til dine HomeWhiz-udstyrede® apparater. Du kan vælge det program, du ønsker, fra 5 forudindstillede programmer og nemt ændre det så mange gange, som du vil. De 5 forudindstillede programmer er: Mix, Gardin, Lingeri, Blødt legetøj, Håndklæde.


FJERNBETJENING

Takket være Homewiz-appen og fjernbetjeningshjælpsfunktionen kan du nu overvåge og administrere dine enheder eksternt via Bluetooth.


PROSMART™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din pålidelige partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, som du allerede kan se ved første brug: energieffektivitet, som du kan se på din elregning, reducerede støjniveauer gennem forbedret hastighedskontrol, ingen vibrationer og ingen elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde fred og ro med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


LYDLØS TEKNOLOGI

Silent-Tech-teknologien garanterer en meget mere støjsvag vask end almindelige vaskemaskiner med ProSmart Inverter-motoren og S-formede sidevægge, så støjen reduceres til samtale under gennemsnittet. Ekstremt støjsvag drift for fuld komfort!


AQUAWAVE

Aquawave-teknologien skaber med sit specielle design af badekarret optimale vaskeforhold for dit vasketøj og sikrer effektiv, men skånsom rengøring uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og padlens form gør det muligt for tøjet at bevæge sig flydende under vask og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang du vasker den.


VASK OG TØR 5 KG

Programmet tillader en belastning på op til 5 kg og garanterer upåklagelig tørring.


HYGIEJNE+ & VASK & TØRRING

Brug dette program til hurtigt at vaske og tørre tøj (op til 2 kg), der kræver hygiejnisk og antiallergisk vask (bomuldsartikler såsom babytøj, lagner og undertøj). Damp bruges i begyndelsen af programmet til lettere at fjerne snavs.


ANTICREASE+

AntiCrease+ funktionen er aktiveret og sikrer, at vasketøjet luftes i slutningen af programmet, med langsomme bevægelser af badekarret i op til 8 timer, så vasketøjet er rynkefrit. Glem alt om rynket tøj, strygning vil være en fornøjelse med Beko!


HURTIGT+

Du kan vælge at fylde maskinen med halvdelen af kapaciteten, og Fast+-funktionen forkorter vasketiden med 55%. Takket være optimerede vasketrin og vandforbrug øges vaskemaskinens aktivitet, så den kan opnå høj ydeevne på kortest mulig tid.


DISPLAYET FOR DEN RESTERENDE VASKETID

Du kan estimere den rigtige vasketid for at undgå at ændre din daglige tidsplan.


DRUMCLEAN+

Tryk på knappen Ekstra funktion 1, og hold den nede i 3 sekunder for at vælge programmet. Brug dette program regelmæssigt (en gang hver 1-2 måned) til at rengøre badekarret og opretholde bilhygiejnen. Før programmet bruges damp til at blødgøre rester i håndvasken. Kør programmet, når maskinen er helt tom. For de bedste resultater hældes antikalkvaskemaskinepulver i vaskemiddelrum nr. "2". Dette program inkluderer et tørretrin efter badekarvasken for at tørre maskinens inderside.


ADDXTRA

AddXtra, den funktion, du har brug for, når du vil tilføje eller fjerne et emne fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. I løbet af de første 5 minutter af det valgte vaskeprogram skal du blot trykke på START/Pause-knappen, annullere vaskeprogrammet, tilføje eller fjerne det ønskede tøj og derefter genaktivere START/Pause-knappen for at fortsætte vasken. Hurtigt og nemt.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser