Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Vaskemaskine BEKO WITV8712X0W, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid
Vaskemaskine BEKO WITV8712X0W, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid
Vaskemaskine BEKO WITV8712X0W, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid

1 / 3

Vaskemaskine BEKO WITV8712X0W, 8 kg, 1400 omdrejninger i minuttet, klasse C, hvid

5.125 kr.
5.132 kr.
GENANVENDT KARBAD Den overdrevne brug af PET (polyethylenterephthalat, der bruges til at fremstille plastflasker) rundt om i verden truer både vores planet og alt, hvad der bor her. Vi tager et lille skridt i retning af at redde planeten ved at bru
Læs mere

GENANVENDT KARBAD

Den overdrevne brug af PET (polyethylenterephthalat, der bruges til at fremstille plastflasker) rundt om i verden truer både vores planet og alt, hvad der bor her. Vi tager et lille skridt i retning af at redde planeten ved at bruge 39 millioner* dåser af genanvendt plast* til at fremstille badekar** til Beko-vaskemaskiner med genanvendt badekar. Vi har omdannet PET til materialer af høj kvalitet ved hjælp af innovativ, patenteret teknologi for at sikre, at vores vaskemaskiner opretholder den højest mulige ydeevne og holdbarhed. Hvert skridt, vi som virksomhed tager for at bevare miljøet, skyldes, at vi forstår, at en sund planet betyder en sund fremtid. 

*Antal plasttromler genanvendt og anvendt af Arcelik A.S. i 2019 og 2020 til fremstilling af traditionelle og tørretumblere til vaskemaskiner **Tønden er det indre plasthus, hvori vaskemaskinens tromle i rustfrit stål er placeret. 


DAMPKURVE™

Med SteamCure-teknologi™ behøver du ikke bekymre dig om folder og delikat tøj, der har brug for ekstra pleje. Dit tøj holdes i fremragende stand takket være dampen, der stiger op fra bunden af tromlen. Afhængigt af det valgte program kan dampen frigives i begyndelsen eller slutningen af programmet. Når dampen frigives i begyndelsen, blødgør den snavset og gør det lettere at rengøre. Når det frigives i slutningen af programmet, hjælper det dig med ikke at skulle bekymre dig om ekstra folder, stofferne bliver blødere og mere behagelige at røre ved. SteamCure er ideel til babytøj og til personer med følsom hud.


PROSMART™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din betroede partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, som du allerede kan se ved første brug: energieffektivitet, som du kan se på din elregning, støjniveauet reduceres ved forbedret hastighedskontrol, manglende vibrationer og eliminering af elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde fred og ro med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


TROMLE RENGØRING DAMP FJERNELSE™

Ønsker du, at dit tøj skal være helt rent og desinficeret? Så skal du også være særlig opmærksom på rengøring af badekarret. Heldigvis er Bekos nye vaskemaskiner udstyret med den specielle DrumClean SteamCure-funktion, der bruger damp til at desinficere karret og fjerne ubehagelige lugte.


ADDXTRA

AddXtra, den funktion, du har brug for, når du vil tilføje eller fjerne et emne fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. I løbet af de første 5 minutter af den valgte vaskecyklus skal du blot trykke på START/PAUSE-knappen for at annullere vaskeprogrammet, tilføje eller fjerne det ønskede tøj og derefter genaktivere START/Pause-knappen for at fortsætte vasken. Hurtigt og nemt.


DAMPKURS HYGIEJNE+

SteamCure Hygiene+ sikrer dyb rengøring og komplet hygiejne af dit tøj. 99,9 % allergifri* takket være dampens kraft. *Støv og mider, katte- og hundehår og svampe. Hygiene+-programmet med SteamCure giver optimale rengørings- og hygiejneresultater for dit tøj (børnetøj, lagner, sengetøj, undertøj osv., bomuldstøj), der kræver en dybdegående, antiallergisk og hygiejnisk vask ved høj temperatur med en intens og forlænget vaskecyklus. Det høje hygiejniske niveau sikres af damp inden programmet starter, den lange opvarmningstid og den ekstra skylning. Programmet er testet af Allergy UK med den valgte temperaturindstilling 60 ° C og er blevet certificeret til at være effektiv til at eliminere allergener såvel som bakterier og skimmelsvamp.


FJERNELSE AF DAMP NEDSLIDT™

Dette program er specielt designet til vask af dunjakker. Takket være programmets specielle spindesystem kommer vandet ind i luftgabet mellem fjedrene, og dampen, der bruges i slutningen af programmet, gør stofferne blødere og mere behagelige at røre ved.


AQUAFUSION

Aquafusionsteknologi, der er specielt udviklet til at reducere mængden af vaskemiddel, der spildes ved hver vask, hjælper dig med at spare penge og vaskemiddel, samtidig med at du forbedrer vaskeevnen.


AQUAWAVE

Aquawave-teknologien skaber med sit specielle design af badekarret optimale vaskeforhold for dit vasketøj og sikrer effektiv, men skånsom rengøring uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og formen på padledelene gør det muligt for vasken at bevæge sig flydende under vask og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang du vasker den.


DISPLAYET FOR DEN RESTERENDE VASKETID

Du kan estimere din vasketid nøjagtigt og undgå at ændre din daglige tidsplan.


LYDLØS TEKNOLOGI

Silent-Tech-teknologien sikrer en meget mere støjsvag vask takket være ProSmart Inverter-motoren og sidevægge, der er designet til at reducere støj. Lydløs betjening for total komfort!


HOLDBAR VARMELEGEME

Beko vaskemaskiner er udstyret med et forniklet varmeelement, der giver bedre beskyttelse mod korrosion: 40% mindre kalkaflejringer på varmeelementet. Denne ydeevne eliminerer ekstra energiforbrug og garanterer op til 100 gange længere levetid.


STEAMCURE™ SKJORTER

Du behøver ikke bekymre dig om pletter på dine yndlingsskjorter med shirts SteamCure. Takket være de roterende bevægelser og dampen, der bruges i slutningen af programmet, vil dine skjorter og T-shirts se upåklagelige ud.


MØRK PLEJE/JEANS

Hvis du er modefan, ved du, at du skal have mindst et mørkt outfit i dit skab. Darkcare-programmet er specielt designet til mørkt syntetisk tøj eller bomuldstøj. Det forhindrer blegning og holder tøjet farve som nyt.


UDENDØRS/SPORT

Programmet er designet til sports- og udendørsentusiaster og anbefales til syntetisk eller bomulds sportstøj, herunder Goretex-produkter.


ULD/HÅNDVASK

Programmet garanterer en skånsom vask af uldbeklædning uden at beskadige dem. Takket være intelligent styring af vaskemaskinens badekar og vandforsyning bliver uldtøjet ikke opvarmet, og du kan nyde din yndlingstrøje længere.


SARTE

Garanteret fleksibilitet. Du kan vælge den optimale tørretid mellem 10 og 160 minutter for at få perfekt tørring ved lave temperaturer.


BOMULD

Intensivt vaskeprogram designet til at undgå skader på bomuldsbeklædning.


SYNTETISKE

Programmet er designet til mindre holdbare beklædningsgenstande, såsom syntetiske materialer, der ikke kræver intensiv vask.


ØKO 40-60

Du kan spare både energi og vand ved at bruge Eco 40-60 programmet. Dette program anbefales til normalt snavsede bomuldsvaske, der kan vaskes ved 40 ° C eller 60 ° C sammen i samme vaskecyklus. Programmet varer længere end andre programmer, og for en mindre mængde vasketøj kan programtiden reduceres automatisk, hvilket giver en mere økonomisk vask.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser