Tilbage til toppen
Vakuumemballagemaskine
Vakuumemballagemaskine
Vakuumemballagemaskine
Vakuumemballagemaskine
Vakuumemballagemaskine
Vakuumemballagemaskine

1 / 6

Vakuumemballagemaskine

4.058 kr.
Mad, medicin eller væsker ved håndforsegling tager meget tid og kræfter. Forenkle processen med vakuumemballagemaskinen. plus og cons + bred applikation meget bruger -venlig + kraftfuld pumpe især egnet til profe
Læs mere
Mad, medicin eller væsker ved håndforsegling tager meget tid og kræfter. Forenkle processen med vakuumemballagemaskinen.

plus og cons

+ bred applikation
meget bruger -venlig
+ kraftfuld pumpe
især egnet til professionel brug

Produktbeskrivelse
af fødevarer, Væsker og for at pakke medicin -vaccuum kan disse produkter opbevares i en længere periode. Vakuumemballagemaskinen gør denne proces fuldautomatisk, så du har pakket alle dine produkter pænt inden for få sekunder uden at skulle gøre nogen indsats for dette.

Vakuumemballagemaskinen indeholder en kraftig 300W vakuumpumpe med premium elektriske komponenter. Temperaturområdet kan indstilles, så du kan koordinere dette med det emballagemateriale, du bruger. Kontrolleret af en mikrocomputer behandler maskinen automatisk hele processen. Dette inkluderer vaccuumsugning, forsegling, udskrivning, afkøling og udluftning. Den byggede køleventilator fjerner ZA varmen og distribuerer mere effektivt. De 4 gummifødder på bunden sikrer stabilitet. Derudover er maskinen lavet af rustfrit stål, så rengøring er sket inden for få sekunder. Brug denne maskine derhjemme eller til professionel brug til en bred applikation.

at vide, hvorfor vakuumemballagemaskinen er fra en bestseller?

? Automatisk proces fra vaccuumsugning til udluftning. Hele processen er helt automatisk. Dette giver dig dine hænder gratis til andre aktiviteter.

? Justerbar temperatur Temperaturen kan justeres og skræddersyes til det emballagemateriale, du bruger.

? Kraftig pumpe Maskinen har en kraftfuld pumpe og en motorkraft på 300W, der sikrer fremragende sugning og tætning. Værelset har plads nok til at pakke dine varer.

? Velegnet til væsker Maskinen er ikke alle egnet til faste fødevarer, men kan også bruges godt til væsker. Ideel til et alsidigt køkken.

lang erfaring med catering sends!

vi har arbejdet i lang tid i gæstfrihedsbranchen. Vi har en meget omfattende viden om de krav, der skal opfylde vakuumemballagemaskiner med høj kvalitet. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at du kan nyde optimal.

hvad er inkluderet?

 • 1 x vakuumemballagemaskine
 • 1 x Set tilbehør (Reserve Verwaringstrip, Teflon lærred, flaske olie, manual)
 • Specifikationer:
  • spænding: 220v
  • Motorkraft: 300W
  • Rumdimensioner: 340x300x70mm
  • Effektiv tætningslængde: 320mm
  • vakuumpumpehastighed: 1,8L/h (0,5 liter/h)
  • Materiale af vakuumkammer: rustfrit stål
  • Varevægt: 30 kg

Identifikation

EAN 6090538655654
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser