Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Utili-key 6-i-1-værktøj
Utili-key 6-i-1-værktøj
Utili-key 6-i-1-værktøj
Utili-key 6-i-1-værktøj

1 / 4

Utili-key 6-i-1-værktøj

266,65 kr.

-23%

Rek pris. 346,65 kr.
Utili-Key 6-i-1-værktøj Swiss + Tech repræsenterer et kvantespring inden for mikroværktøjsfremstilling. De er kompakte, let transportable værktøjer, der kombinerer håndværk og innovation for at skabe en ny kategori af patenterede forbrugerprodukter -
Læs mere
Utili-Key 6-i-1-værktøj

Swiss + Tech repræsenterer et kvantespring inden for mikroværktøjsfremstilling. De er kompakte, let transportable værktøjer, der kombinerer håndværk og innovation for at skabe en ny kategori af patenterede forbrugerprodukter - Key Ring Tools.
Utili-Key 6-i-1 multiværktøj er det letteste og mest kompakte multifunktionsværktøj, der nogensinde er udviklet. Dette ultralette, holdbare og præcisionsfremstillede 6-i-1 mini-værktøj har et lige knivblad og en savtakket skæreflade, en flad skruetrækker, en stjerneskruetrækker, en skruetrækker i mikrostørrelse og en flaskeåbner og vejer ind med en forbløffende 0,5 oz.
Værktøjet gør mindre reparationer, samlinger, installationer og hundredvis af job til en let opgave. Det patenterede quick-release-design klikker let på din nøglering og frigør lige så let til flere hverdagslige opgaver. Dette værktøj er ideelt til indendørs eller udendørs aktiviteter og nødsituationer, og det er praktisk på vejen og hjemme.
Inkluderer:
- Flad skruetrækker
- Phillips-skruetrækker
- Micro-dimensioneret skruetrækker
- Lige kniv
Serrated Blade Knife
- Flaskeåbner
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter