Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
undefined

1 / 1

undefined

309 kr.
High-class granit stegepande med frakoblet håndtag Ø28cm tross. Materiale: Massivt aluminiumstøbning af høj kvalitet, DNO lavet af rustfrit stål ferromagnetisk Størrelse: Ø28 x 5,5 cm Farve: Grå (sten tekstur) Egenskaber: Granit anti-håndtering belæ
Læs mere
High-class granit stegepande med frakoblet håndtag Ø28cm tross.
Materiale: Massivt aluminiumstøbning af høj kvalitet, DNO lavet af rustfrit stål ferromagnetisk
Størrelse: Ø28 x 5,5 cm
Farve: Grå (sten tekstur)

Egenskaber:
Granit anti-håndtering belægning.
Frakoblet belagt silikone blødt berøringshåndtag
Du kan vaske i en opvaskemaskine,
For alle former for komfurer: gas, elektrisk, keramik, halogen, induktion
Ferromagnetisk bund, tilpasset alle typer af retter.
Granitbelægningen er en Teflon-belægning beriget med granit, takket være, at det opnår større hårdhed. Det er sværere end Teflon, men samtidig bevarer fordelene: Det brænder ikke, det spredes godt. Det kombinerer fordelene ved støbejern og teflonfartøjer. Det har alle fordelene ved Teflon, men det er mere modstandsdygtigt over for skader, selv keramiske belægninger.
Granitbelægningen gør retterne ekstremt modstandsdygtige over for eventuelle ridser og holdbare. Denne type potter og en pande giver dig også mulighed for at stege ved at bruge den mindste mængde fedt, fordi beholderen opvarmer ligeledes på stenen og afspejler hele hele overfladen.

Sammensætningen af aluminiumlegemet og ferromagnetisk DNA gør det muligt at anvende på induktionskøkken og på alle andre typer retter og brugen af de bedste acoutermiske egenskaber ved støbning og smed aluminium på alle ovne og komfurer. Mulighed for madlavning / stegning ved en temperatur på op til 220 ° C.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser