Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Ultimate Pro Massage Gun, Massagepistol

1 / 1

Ultimate Pro Massage Gun, Massagepistol

6370 kr.
FitNord Ultimate Pro massagepistol slapper af musklerne og fremskynder restitutionen efter træning. Fitnord Ultimate Pro massagepistol er en fremragende hjælper til muskelgendannelse og massage. Muskelvedligeholdelse er et meget vigtigt aspekt af mot
Læs mere

FitNord Ultimate Pro massagepistol slapper af musklerne og fremskynder restitutionen efter træning. Fitnord Ultimate Pro massagepistol er en fremragende hjælper til muskelgendannelse og massage. Muskelvedligeholdelse er et meget vigtigt aspekt af motion, men det er let at overse dette behov. Blødgøring og genopretning af musklerne efter hårde træningsprogrammer er afgørende for muskeludviklingen. For stramme muskler forårsager en lang række smerter i skuldre, ryg og andre store og små muskelgrupper.

FitNord Ultimate Pro massagepistol masserer og slapper af muskler effektivt overalt! Du kan justere armens position ved at trykke på justeringsknappen og dreje armen samtidig. Det drejelige massagehoved hjælper dig med at finde en ergonomisk position, når du masserer. Den lette og kompakte massagepistol sender hurtige vibrationsbølger dybt ind i musklen, fjerner spændinger og blødgør musklerne. Massagepistolen er også et fremragende værktøj til opvarmning og hurtigere bedring efter al slags træning. FitNord Ultimate Pro massagepistol leveres med op til 8 forskellige massagehoveder til massage af forskellige muskler, led og sener. Du kan vælge mellem forskellige vibrationsniveauer for at justere din muskelintensitet.

Det genopladelige lithium-ion-batteri giver massagepistolen tre timers brug på en enkelt opladning, så du behøver ikke altid at have opladeren med dig. FitNord Ultimate Pro massagepistol er meget stille, så den kan bruges uden afbrydelse, for eksempel i et omklædningsrum eller mens du ser tv.

Specifikationer:

  • Udover enheden inkluderer pakken en oplader, en opbevaringspose og 8 forskellige massagehoveder
  • Vægt 1,5 kg
  • Slagdybde: 16 mm
  • Justerbar arm i 3 positioner
  • Aftageligt og genopladeligt lithium-ion-batteri 24V 2600mAh
  • Batterilevetid for en enkelt opladning: 3-5 timer afhængigt af brug
  • Opladningstid: Ca. 1 time
  • Nominel spænding: 100-240V
  • Nominel frekvens: 50-60Hz
  • Garanti til hjemmebrug 1 år ekskl. batteri (batterigaranti 6 måneder)

Enheden anbefales ikke til brug på følsomme områder såsom ansigtet eller bagsiden af ​​håndfladen. Enheden anbefales ikke til brug af børn eller gravide kvinder. Hvis du ikke er sikker på, om du kan bruge enheden, skal du kontakte din læge. Stop med at bruge enheden straks, hvis du bemærker bivirkninger såsom kvalme.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .