Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Turbo Tronic PB700 Mixer / Juicer
Turbo Tronic PB700 Mixer / Juicer
Turbo Tronic PB700 Mixer / Juicer
Turbo Tronic PB700 Mixer / Juicer
Turbo Tronic PB700 Mixer / Juicer

1 / 5

Turbo Tronic PB700 Mixer / Juicer

543 kr.
Rek pris. 562 kr.
At lave dine egne smoothies er alt i. At spise frugt og grøntsager er sundt og nogle gange er det svært at få de daglige vitaminer. Med denne blender eller langsom juicer er det slet ikke længere et problem. Ved at blande frugt og grøntsager kan du n
Læs mere
At lave dine egne smoothies er alt i. At spise frugt og grøntsager er sundt og nogle gange er det svært at få de daglige vitaminer. Med denne blender eller langsom juicer er det slet ikke længere et problem. Ved at blande frugt og grøntsager kan du nu nemt få den daglige mængde vitaminer, og med denne mixer fra mærket TurboTronic kan du endda lave supper.

Hurtig blanding
Med en af ​​Turbotronic-mixerne får du det allerbedste af dine ingredienser. Selv de hårdeste ingredienser som nødder og grønne fiberrige grøntsager kan blandes i en jævn masse. "Smoothie-funktionen" er perfekt til at fremstille frosne frosne drikkevarer. Perfekt til hele familien! Ud over høj effekt har en højhastigheds mixer også en høj hastighed. For eksempel kan du producere varme ved høj hastighed og "suppefunktion". Dette giver dig mulighed for at varme indholdet af din skål. Varm suppe på et øjeblik!

Specifikationer TurboTronic mixer:

Antal watt: 1500
Antal liter: 1,8
Maks RPM: 18.000
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter