Tilbage til toppen
Tørretumbler BEKO DS 8439 TX, varmepumpe, 8 kg, 16 programmer, klasse A++, hvid
Tørretumbler BEKO DS 8439 TX, varmepumpe, 8 kg, 16 programmer, klasse A++, hvid
Tørretumbler BEKO DS 8439 TX, varmepumpe, 8 kg, 16 programmer, klasse A++, hvid

1 / 3

Tørretumbler BEKO DS 8439 TX, varmepumpe, 8 kg, 16 programmer, klasse A++, hvid

6.746,51 kr.
EKOGENTLE VARMEPUMPE Bekos varmepumpeteknologi hjælper dig med at spare energi. EcoGentle Varmepumpen gør det muligt at bevare og recirkulere varm luft, så tøjet tørrer ved en lavere temperatur, og du kan nyde de levende farver på dit tøj i længere
Læs mere

EKOGENTLE VARMEPUMPE

Bekos varmepumpeteknologi hjælper dig med at spare energi. EcoGentle Varmepumpen gør det muligt at bevare og recirkulere varm luft, så tøjet tørrer ved en lavere temperatur, og du kan nyde de levende farver på dit tøj i længere tid. Den lukkede varmepumpe er den mest effektive i tørringsprocessen sammenlignet med konventionelle modeller.


COWBOYBUKSER

Perfekt og jævn tørring selv for tykke stoffer, der er sværere at tørre med almindelige programmer, især langs benene, hvor stoffet er meget tykkere. Jeansprogrammet er perfekt til tørring af jeans og fleece.


DAGLIG

Det daglige program giver dig mulighed for at tørre syntetiske stoffer, bomuld eller sportstøj til daglig brug.


UDENDØRS/SPORT

Programmet er designet til sports- og udendørsentusiaster og anbefales til sportstøj lavet af syntetisk eller bomuld, herunder Goretex-produkter.


DAILY EXPRESS

Programmet garanterer hurtig tørring af 2 skjorter på kort tid, klar til strygning.


AUTOMATISK ANTI-SIPHONING

Funktionen Auto Anti-Siphoning aktiveres automatisk, hvis vasketøjet ikke tages ud af tørretumbleren, efter at programmet er afsluttet. Den bløde tromlefunktion forhindrer tøjet i at suge op og blive viklet ind.


BLANDE

Har du for travlt med at sortere tøj efter stof? Mix-programmet giver dig mulighed for at tørre syntetiske stoffer og bomuld i samme tørretumbler.


SKÅNSOM PLEJE

Nu kan du tørre selv delikat vasketøj eller dem, der kræver håndvask, såsom silkebluser og tyndt undertøj. Vælg GentleCare-programmet, så tørrer dit vasketøj ved en lav temperatur.


AQUAWAVE®

Aquawave-teknologien med sit specielle design skaber optimale og effektive tørreforhold uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og padlernes form gør det muligt for tøjet at bevæge sig flydende under tørring og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang den tørres.


OPTISENSE®

Teknologien optimerer tørringen ved hjælp af temperatur- og fugtighedssensorer, så du kan vælge tørreniveauet for dit tøj. Tørretumbleren slukker automatisk, når tøjet er tørt til det ønskede niveau. Derudover beskytter og forlænger den specielle sensor til detektering af spændingsfald tørretumblerens levetid.


HYGIEJNISK TØRRESNÆVE

Ønsker du ekstra hygiejne til dit tøj? Hygiejnetørringsprogrammet anbefales til tørring af børnetøj, undertøj eller håndklæder, der skal hygiejniskiseres umiddelbart efter vask.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser